Marian Vanghelie: Cer scuze cetatenilor Romaniei si lui Mircea Geoana

Miercuri, 17 Februarie 2010, ora 19:22
8214 citiri
Marian Vanghelie: Cer scuze cetatenilor Romaniei si lui Mircea Geoana

Liderul PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, a cerut scuze, miercuri seara, cetatenilor Romaniei si liderului PSD pentru limbajul colorat pe care l-a folosit in cadrul unei discutii intime pe care a avut-o cu jurnalistii, in care l-a injurat pe Mircea Geoana.

"Imi cer scuze pentru cetatenii Romaniei si nu era un mesaj pe care sa il auda ei. Imi cer scuze pentru ca asa e corect si imi cer scuze si presedintelui partidului. Inregistrarea s-a dat miercuri pentru ca au vrut sa creeze o disfunctionalitate intre mine si liderul PSD. Eu ma uit in oglinda dimineata si nu imi este rusine de ce vad. Eu il votez pe Mircea Geoana si imi pare rau ca am avut aceasta discutie privata cu cei de la presa. Dar am invatat din greseli si atunci am considerat ca pot sa am o discutie interumana", a declarat liderul PSD Bucuresti.

Vanghelie a mai spus ca nu este legat ombilical de Mircea Geoana.

Vanghelie, inregistrat cand il injura pe Geoana si conducerea PSD (Audio)

"Iar eu daca il sustin si il votez nu inseamna ca ma duc cu ochii inchisi ci am argumentele mele. Am avut o jignire la adresa unor colegi si i-am facut lepre si pentru asta inca nu imi cer scuze. Daca dumnevoastra imi spuneti cum sa ii numesc pe cei care dimineata erau la Cotroceni si dupa masa veneau sa ceara functii la partid accept. Poate am gresit cuvantul de lepre, dar sa imi spuneti voi un alt cuvant, eu inca nu imi cer scuze pentru acest cuvant", a mai spus acesta.

Vanghelie despre inregistrarea in care il injura pe Geoana: A fost o gluma!

Liderul PSD Bucuresti le-a spus colegilor ca el in viata s-a ghidat dupa logica si in viziunea sa, cei care se duc la scoala, se duc sa devina mai buni, mai civilizati mai intelepti, ca apoi sa ii ajute pe cei care nu au educatie.

"Vreau ca PSD sa fie condus de o echipa, nu de doua sau trei persoane. De o echipa si fiecare membru sa vorbeasca de sanatate, de probleme sociale, de invatamant. Eu am reusit sa fac echipa si cu cei care nu au vrut sa faca echipa cu mine. Ma ajuta Dumnezeu, dar si datorita relatiilor interumane pe care le am cu majoritatea din aceasta sala. Eu am nevoie de o echipa de vicepresedinti eficienta, nu una slugarnica", a mai spus primarul sectorului 5.

Mircea Geoana, despre inregistrarea cu Vanghelie: Este un limbaj intolerabil

Marian Vanghelie a precizat ca isi doreste ca fostul ministru de Externe, Cristian Diaconescu, sa vina in echipa lui Geoana.

"Avem nevoie si de Adrian Nastase si trebuie sa incetam cu toate aceste neintelegeri. Eu sunt sigur ca o sa deranjez in continuare, promit sa ma schimb in sensul pozitiv, dar nu o sa tac din gura", a mai spus pesedistul.

Geoana nu a venit la sedinta

Presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, a deschis miercuri Conferinta Organizatiei, cu o intarziere de doua ore, cerandu-si scuze in numele lui Mircea Geoana, care nu poate participa, o alta absenta notabila fiind presedintele de onoare, Ion Iliescu.

"Mircea Geoana nu poate ajunge pentru faptul ca, in aceasta perioada, sunt lucruri foarte complicate in partid si incercam sa cautam o solutie, peste votul din Comitetul Executiv incercam sa gasim o solutie, sa tinem un partid unit. Avem nevoie si de Ion Iliescu, si de Adrian Nastase", a spus Vanghelie, in aplauzele participantilor la Conferinta Organizatiei PSD Bucuresti.

Printre liderii PSD care au participat la Conferinta se numara Cristian Diaconescu, Constantin Nita, Ecaterina Andronescu si Aura Vasile.

Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Marcel Ciolacu a tăiat orice cale de comunicare cu Cristian Popescu Piedone. Președintele PSD a declarat joi, 25 aprilie, că nu va mai exista niciun dialog și nicio ofertă pentru Piedone....
#Marian Vanghelie scuze Geoana, #limbaj colorat discutie presa , #Mircea Geoana