Vanghelie neaga ca s-a intalnit cu Geoana si Voicu (Video)

Joi, 11 Martie 2010, ora 15:30
3489 citiri
Vanghelie neaga ca s-a intalnit cu Geoana si Voicu (Video)
Foto: http://z-ziarul.ro/paparazzi

Vicepresedintele PSD, Marian Vanghelie, neaga ca s-ar fi intalnit miercuri seara cu Mircea Geoana si Catalin Voicu, ultimul fiind acuzat de trafic de influenta in forma continuata, dar a recunoscut ca a fost la restaurantul Perla din Capitala.

"A fost ziua domnului Ciocan, presedintele organizatiei de la Satu Mare. Eu stiu ca a fost si domnu Mircea Geoana la restaurantul Perla, insa domnu Voicu nu a fost. Stati sa ma edific, eu nu m-am intalnit nici cu Geoana si nici cu Catalin Voicu", a raspuns liderul PSD Bucuresti joi acuzatiilor cum ca cei trei ar fi "pus tara la cale".

Marian Vanghelie a precizat ca a fost la restaurant, dar acolo au fost alti 20 de colegi, care aniversau ziua social democratului Gheorghe Ciocan.

"In nicio formula nu m-am intalnit cu cei doi. Niciodata nu am luat masa cu Voicu de cand are interdictia de la DNA. La Perla am fost miercuri seara oficial. Daca o sa va uitati la pozele de la paparazzi o sa va arate ca am intrat prin fata, am iesit prin fata, iar dupa jumate de ora am plecat. Nu l-am vazut nici pe domnul Dragnea, dar stiu ca a fost. Eu am venit mai tarziu", a spus vicepresedintele PSD.

Pe Internet au aparut joi informatii conform carora Mircea Geoana, Marian Vanghelie si Marian Voicu au avut o intalnire miercuri seara.

In luna decembrie Catalin Voicu a primit interdictie sa discute cu Hrebenciuc, Vanghelie si Dan Ioan Popescu.

"Timp de 30 de zile nu am voie sa ma vad cu Marian Vanghelie, Viorel Hrebenciuc si Dan Ioan Popescu", a declarat vineri senatorul PSD Catalin Voicu, la un post de televiziune.

Social democratul este acuzat de trafic de influenta in forma continuata, fals in inscrisuri sub semnatura privata, participatie improprie la infractiunea de fals intelectual la legea contabilitatii, in legatura cu fapte de coruptie, in forma continuata.

Si Geoana neaga

Presedintele Senatului Mircea Geoana a spus si el joi ca nu s-a intalnit nici cu Marian Vanghelie si nici cu senatorul Catalin Voicu.

"Nu m-am intalnit cu domnii Voicu si Vanghelie. Cei din presa care au dat informatia sa se lase de astfel de facaturi. Este o mare minciuna", a precizat fostul lider al PSD.

Si Catalin Voicu a intarit negatiile celor doi.

"Nu am fost la nicio intalnire cu nimeni si fac o precizare: interdictia nu a mai fost prelungita, ea nu mai exista din 9 ianuarie", a spus acesta la Realitatea Tv, in cadrul unei interventii telefonice.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Marian Vanghelie PSD, #intalnire restaurant Perla , #Mircea Geoana