Vanghelie: PSD se va rupe de Mitrea, care este o copie a lui Basescu

Joi, 21 Ianuarie 2010, ora 15:41
1393 citiri
Vanghelie: PSD se va rupe de Mitrea, care este o copie a lui Basescu

Presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, a declarat joi ca senatorul social-democrat Miron Mitrea avea dreptate atunci cand spunea ca PSD se va rupe dupa congres, dar in sensul ca PSD va "scapa" de el, care nu ar avea curajul sa candideze la sefia partidului, asa cum anunta.

Vanghelie a replicat fata de temerile exprimate de Mitrea referitoare la intentia gruparii Geoana de a organiza un congres aranjat, cu putini delegati.

"Cred ca se teme de ceea ce a facut. Hotul striga hotii. Nu este niciun congres aranjat, vor fi delegati destui, va fi sala plina. Problema este sa vedem cine il voteaza pe dansul. Eu imi doresc sa candideze domnul Mitrea, dar va spun ca nu are curaj sa candideze la sefia PSD, eu pun pariu ca nu va candida", a spus Vanghelie.

In ceea ce priveste o ruptura a PSD estimata de Mitrea in cazul in care "congresul aranjat" de gruparea Geoana ar avea succes, Vanghelie a confirmat in mod ironic cele spuse de senatorul PSD.

"Se va rupe sigur PSD, in varianta ca PSD scapa de Mitrea, adica Miron Mitrea nu va mai exista in PSD", a spus liderul PSD Bucuresti, precizand ca il sustine in continuare pe Mircea Geoana in fruntea partidului.

"Eu sunt consecvent, pe aici pe scari sunt foarte multi colegi de-ai mei care urca cu o idee si ies cu alta. Se duc acasa si vin cu alta idee, de la sotie. Eu nu am cum sa fiu decat in acel tandem care imi dovedeste consecventa mea si sunt acolo pentru ca ma uit dimineata in oglinda, sa nu-mi fie rusine", a mai afirmat Vaghelie.

De asemenea, intr-o nota ironica liderul PSD a afirmat ca regreta ca in randul social-democratilor nu este Traian Basescu. "Eu unul imi pare rau ca nu este Traian Basescu la PSD, pentru ca intre Mitrea si Traian Basescu, l-as alege pe Traian Basescu, pe cuvantul meu. Macar ala este realul, Mitrea incearca sa fie imaginea din spate a lui Traian Basescu", a mai spus Vanghelie.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Marian Vanghelie, #Mitrea copie Basescu, #PSD Mitrea , #Miron Mitrea