Marian Vanghelie il acuza pe Sorin Oprescu de minciuna (VIDEO)

Marti, 10 Iunie 2008, ora 15:42
2624 citiri
Marian Vanghelie il acuza pe Sorin Oprescu de minciuna (VIDEO)

Marian Vanghelie, primarul sectorului 5 si presedintele PSD Bucuresti, considera ca acuzatiile lui Sorin Oprescu la adresa lui Vasile Blaga si Miron Mitrea, lansate marti, nu sunt reale:

"Nu cred ca ce a declarat Sorin Oprescu este real, nu ca ii iau apararea lui Miron Mitrea, dar astea sunt doar vorbe de campanie, nu face Mitrea joc de glezna".

Sorin Oprescu a declarat, marti, ca Vasile Blaga si Miron Mitrea au facut o intelegere pentru turul doi al alegerilor din Bucuresti.

Candidatul PSD la Primaria Sectorului 5 a mai spus, marti, ca PSD nu si-a sprijinit candidatul la Primaria Capitalei si ca numele acestuia a fost anuntat tarziu.

Marian Vanghelie a facut aceste precizari, marti, intr-o emisiune la Realitatea Tv.

Vanghelie nu si-a indemnat alegatorii sa voteze cu niciunul dintre candidatii ramasi in cursa pentru Primaria Generala:

"Nu indemn sa se voteze nici cu Vasile Blaga, nici Sorin Oprescu, ca sunt doua rele. Pe Oprescu nu il vad independent, iar Vasile Blaga este continuatorul lui Adriean Videanu."

Vanghelie a mai spus, referindu-se la Sorin Oprescu, ca nu s-ar opune revenirii acestuia in partid:

"Nu am o problema cu Sorin Oprescu, pot sa lucrez cu el, pot sa lucrez si cu Vasile Blaga. Ca nu am lucrat cu Videanu, e pacatul lui...Oprescu poate reveni in PSD, nu am o problema cu asta."

Sigur pe victoria sa in turul doi al alegerilor locale, Marian Vanghelie a mai declarat: "Imi dau demisia din toate functiile daca pierd Primaria Sectorului 5. Sondajele arata 60 la 40" (60 % pentru el, 40 % pentru Sebastian Bodu - n.r.).

Liderul PSD Bucuresti s-a laudat si cu scorul obtinut de partid in Capitala, "30 % fata de 19%, la europarlamentare. Eu am luat pentru PSD un scor foarte bun."

Marian Vanghelie mai crede ca, in ce priveste coalitiile politice, ca este necesara "o alianta impotriva PD-L-ului".

Duminica, Marian Vanghelie se confrunta cu Sebastian Bodu, candidatul PD-L, in turul doi al alegerior locale, pentru postul de primar al Sectorului 5 al Capitalei. Daca va castiga, Marian Vanghelie va incepe al treilea mandat de edil al Sectorului 5.

Citeste si:
CCR critică Parlamentul pentru o hotărâre privind starea de alertă: „Adaugă în mod nepermis la textele constituţionale”
CCR critică Parlamentul pentru o hotărâre privind starea de alertă: „Adaugă în mod nepermis la textele constituţionale”
Curtea Constituţională susţine că modificările adoptate de Parlament la o hotărâre de guvern din 2020 privind starea de alertă adaugă în mod nepermis la textele constituţionale ce...
Deputat PSD: ”Iar i-a crescut lui Superman-Cîţu economia. Aşa e când pui un premier prăfuit”
Deputat PSD: ”Iar i-a crescut lui Superman-Cîţu economia. Aşa e când pui un premier prăfuit”
Deputatul PSD Marius Budăi a declarat că ministrul Educaţiei Sorin Cîmpeanu încă nu a reuşit să simtă creşterea economică anunţată de Florin Cîţu, din moment ce a anunţat că nu mai...
Sursa: Ziare.com