Marian Vanghelie il acuza pe Sorin Oprescu de minciuna (VIDEO)

Marti, 10 Iunie 2008, ora 15:42
2951 citiri
Marian Vanghelie il acuza pe Sorin Oprescu de minciuna (VIDEO)

Marian Vanghelie, primarul sectorului 5 si presedintele PSD Bucuresti, considera ca acuzatiile lui Sorin Oprescu la adresa lui Vasile Blaga si Miron Mitrea, lansate marti, nu sunt reale:

"Nu cred ca ce a declarat Sorin Oprescu este real, nu ca ii iau apararea lui Miron Mitrea, dar astea sunt doar vorbe de campanie, nu face Mitrea joc de glezna".

Sorin Oprescu a declarat, marti, ca Vasile Blaga si Miron Mitrea au facut o intelegere pentru turul doi al alegerilor din Bucuresti.

Candidatul PSD la Primaria Sectorului 5 a mai spus, marti, ca PSD nu si-a sprijinit candidatul la Primaria Capitalei si ca numele acestuia a fost anuntat tarziu.

Marian Vanghelie a facut aceste precizari, marti, intr-o emisiune la Realitatea Tv.

Vanghelie nu si-a indemnat alegatorii sa voteze cu niciunul dintre candidatii ramasi in cursa pentru Primaria Generala:

"Nu indemn sa se voteze nici cu Vasile Blaga, nici Sorin Oprescu, ca sunt doua rele. Pe Oprescu nu il vad independent, iar Vasile Blaga este continuatorul lui Adriean Videanu."

Vanghelie a mai spus, referindu-se la Sorin Oprescu, ca nu s-ar opune revenirii acestuia in partid:

"Nu am o problema cu Sorin Oprescu, pot sa lucrez cu el, pot sa lucrez si cu Vasile Blaga. Ca nu am lucrat cu Videanu, e pacatul lui...Oprescu poate reveni in PSD, nu am o problema cu asta."

Sigur pe victoria sa in turul doi al alegerilor locale, Marian Vanghelie a mai declarat: "Imi dau demisia din toate functiile daca pierd Primaria Sectorului 5. Sondajele arata 60 la 40" (60 % pentru el, 40 % pentru Sebastian Bodu - n.r.).

Liderul PSD Bucuresti s-a laudat si cu scorul obtinut de partid in Capitala, "30 % fata de 19%, la europarlamentare. Eu am luat pentru PSD un scor foarte bun."

Marian Vanghelie mai crede ca, in ce priveste coalitiile politice, ca este necesara "o alianta impotriva PD-L-ului".

Duminica, Marian Vanghelie se confrunta cu Sebastian Bodu, candidatul PD-L, in turul doi al alegerior locale, pentru postul de primar al Sectorului 5 al Capitalei. Daca va castiga, Marian Vanghelie va incepe al treilea mandat de edil al Sectorului 5.

Citește și:
Vestea care redeschide lupta din PSD pentru candidatul la Cotroceni: Mircea Geoană suferă de o boală severă
Vestea care redeschide lupta din PSD pentru candidatul la Cotroceni: Mircea Geoană suferă de o boală severă
Mircea Geoană, secretarul general adjunct NATO, și principalul nume vehiculat din tabăra PSD pentru alegerile prezidențiale din 2024, are probleme grave de sănătate. Înaltul oficial NATO,...
Parlamentul votează luni revocarea lui Niculae Bădălău din funcția de vicepreședinte al Curții de Conturi
Parlamentul votează luni revocarea lui Niculae Bădălău din funcția de vicepreședinte al Curții de Conturi
Conducerea Parlamentului a decis marţi, 29 noiembrie, pentru a supune în plenul reunit de lunea viitoare cererile depuse de PSD şi USR privind revocarea din funcţia de vicepreşedinte al...