Niciun an fara Vanghelion: 7.000 de locuri la Romexpo

Marti, 04 Decembrie 2012, ora 20:29
4620 citiri

Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, a declarat, marti, ca va organiza si in acest an Revelionul la Romexpo, pentru circa 7.000 de persoane, el aratand ca este al zecelea an cand organizeaza o astfel de petrecere.

"Vom organiza Revelionul pentru ca este al zecelea an si vreau sa va spun ca, in primul rand - o sa radeti - foarte multi locuitori din Sectorul 5, dar nu numai, din toate sectoarele Capitalei, am daca vreti si de la Harghita cereri, au inceput sa sune telefoanele, si pe fax. Il fac pentru ca - mi-ar fi usor sa ma duc in alta parte sa sarbatoresc Revelionul - dar il fac cu placere si-mi dau seama ca oamenii astia nu au posibilitatea sa se duca in alta parte", a spus Vanghelie, citat de Mediafax.

El a precizat ca vor fi circa 7.000 de locuri.

"Vor fi aceleasi locuri - sase mii si ceva, sapte mii, va fi tot la Romexpo. Cand vom construi o sala mai mare, de 20.000 de locuri, o sa-l facem in alta parte", a mai spus Vanghelie.

Primul an fara Vanghelion, din cauza crizei

Vanghelionul a fost intrerupt, in 2009 si 2010, din cauza crizei.

"Este un an greu, de criza. Trebuie sa cautam sa sprijinim alte lucruri. Sa dea Dumnezeu sa trecem peste aceasta criza si vom avea alti ani. Anul acesta facem o pauza si ne organizam pentru anii care vin", a declarat Vanghelie in 2009.

Vanghelionul a fost reluat in 2011. Biletele au costat atunci 150 de lei pentru cei tineri si doar 30 de lei pentru pensionari.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#vanghelion 2013, #revelion Vanghelie 2013, #Vanghelie revelion Romexpo , #primar