Vanghelie: Bucurestiul nu are nevoie de Robert Negoita!

Joi, 07 Iunie 2012, ora 21:21
5670 citiri
Vanghelie: Bucurestiul nu are nevoie de Robert Negoita!
Foto: Antena 3

Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, a declarat, joi seara, cu ocazia mitingului USL de la Romexpo, ca "Bucuresiul nu are nevoie de Robert Negoita", confundandu-l pe candidatul USL la Primaria Sectorului 3 cu cel al PDL, Liviu Negoita.

"(...) Cu ultimele puteri, si stiu ca puteti sa ne scapati de Ontanu. Bucurestiul nu mai are nevoie de Ontanu, Bucurestiul nu are nevoie de Robert Negoita!", a tunat Vanghelie, in fata sustinatorilor USL, enumerand mai multi democrat liberali de care vrea sa scape Bucurestiul. Edilul sectorului 5 nu si-a dat seama ca a gresit si nu s-a corectat.

Ulterior in discursul sau, referindu-se la schimbarea pe care o asteapta romanii, Vanghelie a facut un dezacord gramatical. " (...) o altfel de politica, asta vrea Romania, asta vrea bucurestenii, asta vrea romanii", a declarat primarul sectorului 5.

Intr-o interventie la Romania TV, Vanghelie a sustinut ca Robert Negoita conduce cu aproape 20 de procente in sonadaje in fata lui Liviu Negoita. De asemenea, el este convins ca Rares Manescu va castiga primaria sectorului 6.

"Bucurestenii au inceput sa isi dea seama de ce se intampla, am inceput sa vorbim de izolare termica pe ultima suta de metri. Cred ca impreuna cu USL putem termina izolarea termica in tot Bucurestiul in acest mandat", a spus Marian Vanghelie la Romania TV.

Potrivit primarului sectorului 5, alegatorii ar trebui sa fie atenti la acei politicieni care au decis sa treaca dintr-un partid in altul.

"Oamenii care se plimba de la un partid la altul ar trebui sa ne puna pe ganduri... Ar trebui sa dam credibilitate celor care au demnitate si curaj", a spus Vanghelie.

Alegeri Locale 2012

"As vrea sa ii vad fata lui Liviu Negoita cand se va anunta ca noul primar este Robert Negoita. Sa fiti pregatiti pentru duminica, pentru o batalie cumplita. Sa nu sarbatorim pana cand nu vom avea ultimul vot numarat", a spus si presedintele PSD, Victor Ponta, adresandu-se sustinatorilor USL.

La randul sau, candidatul USL pentru Primaria Sectorului 3, Robert Negoita, a afirmat "ma numesc Negoita, Robert Negoita", dupa huiduieli ale publicului la adresa primarului sectorului 3, Liviu Negoita.

"N-am sa vorbesc despre bancute, bordurici si panselute, pentru ca cei de la PDL sa nu ne ia lumina. Domnilor de la PDL, lasati-ne lumina (curentul - n. red.)", a afirmat Robert Negoita, vorbind la Romexpo, joi seara.

Alegeri Bucuresti 2012

Social democratul a dezvaluit si gluma pe care a facut-o cu el prim-ministrul Victor Ponta.

"Ponta a facut o gluma cu mine si a spus Ce ai facut, i-ai furat identitatea (lui Liviu Negoita - n. red.)?, facand gluma la mizeria de campanie care tocmai se apropie de sfarsit.

Daca imi propuneam asa ceva, as fi luat poate identitatea lui Victor Ponta, a lui Crin Antonescu, a lui Sorin Oprescu, niciodata nu am vrut sa ma identific cu un hot, care este capul mafiei", a explicat candidatul USL pentru Primaria Sectorului 3.

Acesta a tinut sa multumeasca "celor care au iesit in Piata Universitatii. Avem guvernarea, dar nu avem puterea. Puterea este la cetatean, este la popor. 10 iunie este doar un pas in a legitima puterea noastra", a completat Robert Negoita.

USL a organizat un miting de proportii, joi seara, la Romexpo, cu trei zile inainte de alegerile locale din 10 iunie, la care au participat, printre altii, Victor Ponta, Crin Antonescu sau Sorin Oprescu.

Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
Ciolacu susține că ”are un plan” ca România să intre în Schengen și terestru: ”Trebuie însă ca interesul naţional să primeze în faţa orgoliilor politice”
Ciolacu susține că ”are un plan” ca România să intre în Schengen și terestru: ”Trebuie însă ca interesul naţional să primeze în faţa orgoliilor politice”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat, vineri, la inaugurarea noului terminal al Aeroportului Timişoara, că dă asigurări că că avem un plan pentru ca, până la sfârşitul anului, să avem o...
#Vanghelie Bucuresti nevoie Robert Negoita, #Vanghelie declaratii Robert Negoita, #Marian Vanghelie alegeri locale, #Robert Negoita alegeri locale, #alegeri locale PSD, #alegeri locale bucuresti 2012 , #primar