Vanghelie, cu toate armele pe Ponta: A luat oameni de pe strada si copii scoliti si i-a pus ministri

Sambata, 29 Noiembrie 2014, ora 19:12
16741 citiri
Vanghelie, cu toate armele pe Ponta: A luat oameni de pe strada si copii scoliti si i-a pus ministri
Foto: Realitatea TV

Marian Vanghelie, recent exclus din PSD, continua sirul dezvaluirilor din interiorul PSD. Sambata seara, acesta a declarat ca pana la alegerile prezidentiale nimeni nu a spus nimic impotriva lui Victor Ponta pentru ca toata lumea era convinsa ca va castiga. "De frica", a recunoscut el.

"Am considerat cu totii ca noi suntem la Putere si ca o sa luam tot 70%, cum am luat cu USL" - aceasta era opinia generala in PSD inainte de alegeri, a declarat Marian Vanghelie la Realitatea TV.

"S-a considerat ca va ajunge presedintele Romaniei. De aia au tacut oamenii, de frica", explica edilul sectorului 5 cum stateau lucrurile.

Marian Vanghelie a explicat ca una dintre greselile majore ale lui Victor Ponta, pentru care a fost taxat prin voturi, a fost faptul ca "a pus niste copii scoliti ministri. A facut experiente pe ei. Nu poti sa pui niste copii...".

In opinia sa, Victor Ponta a procedat asa pentru ca sa nu existe cineva mai puternic decat el, "sa nu fie un lider mai mare decat el".

"Avem foarte multi oameni pregatiti; a luat oameni de pe strada si i-a pus ministri", a spus Marian Vanghelie, exclus joi din PSD.

Marian Vanghelie a explicat ca unul dintre motivele pentru care Klaus Iohannis nu a fost pus de Ponta ministru de Interne sau viceministru a fost pentru ca liderul PSD "nu se simtea confortabil, ii era frica", vedea in el un potential rival. A contat si statura sa, explica primarul: "Iohannis e mai inalt ca el".

Marian Vanghelie i-a reprosat, printre altele, premierului faptul ca a mers in Dubai, mai cu seama intr-un moment atat de nepotrivit: "Sa fii prim ministru, sa ai un buget de votat, sa ai atatea probleme in partid, cu primarii, problema ca ai pierdut, si tu pleci in Dubai? Doamne, fereste!"

"Ion Iliescu a avut grija de el ca de un copil"

Iliescu raspunde PSD-ului: N-ati pierdut din vina mea, asta e o mizerie, o lasitate! (Video)

In ciuda greselilor sale, "Ion Iliescu a avut grija de el ca de un copil". Referindu-se la seniorul social-democrat, Marian Vanghelie a explicat, in contextul scrisorii deschise publicate de Ion Iliescu pe blog vineri seara, ca "Ion Iliescu a ramas in continuare un lider si s-a comportat ca un lider".

Vanghelie e convins ca oricine l-ar invinge pe Victor Ponta in congres, chiar si "un copil educat". "Nimeni nu si-a permis sa faca ce face Ponta in partid", a mai afirmat edilul, mentionand ca "nu puteam sa spun din interior aceste lucruri".

"Ma bucur intr-o forma sau alta ca am posibilitatea sa spun; ca nu mai puteam sa suport", a afirmat Marian Vanghelie.

Quarterly Report - Editia 4

Campanie electorală „înfierbântată”. Politicieni pârâți pentru discriminare: „Să nu uite că libertatea de exprimare nu e absolută”
Campanie electorală „înfierbântată”. Politicieni pârâți pentru discriminare: „Să nu uite că libertatea de exprimare nu e absolută”
Campania electorală îi determină pe politicieni să aibă un limbaj mai „colorat”, să folosească un discurs plin de „ură”, lucru care le poate aduce sancțiuni din partea Consiliului...
De ce în România nu se discută aproape deloc despre europarlamentare: ”Subiectul, îngropat din aceeași cauză pentru care au fost comasate cu localele”
De ce în România nu se discută aproape deloc despre europarlamentare: ”Subiectul, îngropat din aceeași cauză pentru care au fost comasate cu localele”
Subiectul „alegerile europarlamentare” pare că a ajuns o temă „secretă”. Prea puțin se aduce în spațiul public această temă, mai ales din partea celor mai vizibili politicieni, deci...
#Marian Vanghelie Ponta ministri copii, #ministri oameni strada Vanghelie, #Marian Vanghelie Victor Ponta, #Ponta frica Iohannis inalt , #primar