Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Vanghelie, cu toate armele pe Ponta: A luat oameni de pe strada si copii scoliti si i-a pus ministri

Sambata, 29 Noiembrie 2014, ora 19:12
16741 citiri
Vanghelie, cu toate armele pe Ponta: A luat oameni de pe strada si copii scoliti si i-a pus ministri
Foto: Realitatea TV

Marian Vanghelie, recent exclus din PSD, continua sirul dezvaluirilor din interiorul PSD. Sambata seara, acesta a declarat ca pana la alegerile prezidentiale nimeni nu a spus nimic impotriva lui Victor Ponta pentru ca toata lumea era convinsa ca va castiga. "De frica", a recunoscut el.

"Am considerat cu totii ca noi suntem la Putere si ca o sa luam tot 70%, cum am luat cu USL" - aceasta era opinia generala in PSD inainte de alegeri, a declarat Marian Vanghelie la Realitatea TV.

"S-a considerat ca va ajunge presedintele Romaniei. De aia au tacut oamenii, de frica", explica edilul sectorului 5 cum stateau lucrurile.

Marian Vanghelie a explicat ca una dintre greselile majore ale lui Victor Ponta, pentru care a fost taxat prin voturi, a fost faptul ca "a pus niste copii scoliti ministri. A facut experiente pe ei. Nu poti sa pui niste copii...".

In opinia sa, Victor Ponta a procedat asa pentru ca sa nu existe cineva mai puternic decat el, "sa nu fie un lider mai mare decat el".

"Avem foarte multi oameni pregatiti; a luat oameni de pe strada si i-a pus ministri", a spus Marian Vanghelie, exclus joi din PSD.

Marian Vanghelie a explicat ca unul dintre motivele pentru care Klaus Iohannis nu a fost pus de Ponta ministru de Interne sau viceministru a fost pentru ca liderul PSD "nu se simtea confortabil, ii era frica", vedea in el un potential rival. A contat si statura sa, explica primarul: "Iohannis e mai inalt ca el".

Marian Vanghelie i-a reprosat, printre altele, premierului faptul ca a mers in Dubai, mai cu seama intr-un moment atat de nepotrivit: "Sa fii prim ministru, sa ai un buget de votat, sa ai atatea probleme in partid, cu primarii, problema ca ai pierdut, si tu pleci in Dubai? Doamne, fereste!"

"Ion Iliescu a avut grija de el ca de un copil"

Iliescu raspunde PSD-ului: N-ati pierdut din vina mea, asta e o mizerie, o lasitate! (Video)

In ciuda greselilor sale, "Ion Iliescu a avut grija de el ca de un copil". Referindu-se la seniorul social-democrat, Marian Vanghelie a explicat, in contextul scrisorii deschise publicate de Ion Iliescu pe blog vineri seara, ca "Ion Iliescu a ramas in continuare un lider si s-a comportat ca un lider".

Vanghelie e convins ca oricine l-ar invinge pe Victor Ponta in congres, chiar si "un copil educat". "Nimeni nu si-a permis sa faca ce face Ponta in partid", a mai afirmat edilul, mentionand ca "nu puteam sa spun din interior aceste lucruri".

"Ma bucur intr-o forma sau alta ca am posibilitatea sa spun; ca nu mai puteam sa suport", a afirmat Marian Vanghelie.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Marian Vanghelie Ponta ministri copii, #ministri oameni strada Vanghelie, #Marian Vanghelie Victor Ponta, #Ponta frica Iohannis inalt , #primar