Vanghelie: Dragnea a zis ca daca se fac sectii in diaspora se pierd alegerile (Video)

Vineri, 28 Noiembrie 2014, ora 14:53
11450 citiri
Vanghelie: Dragnea a zis ca daca se fac sectii in diaspora se pierd alegerile (Video)

Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, exclus, joi, din PSD, a sustinut, vineri, ca Liviu Dragnea nu a vrut sa fie realizate mai multe sectii de votare in diaspora.

"Dragnea s-a manifestat ca director de campanie si a spus ca daca se fac sectii se pierd alegerile. Prin faptul ca nu au facut acele sectii nu au pierdut doar in diaspora, ci in Romania", a declarat Vanghelie.

Edilul Sectorului 5 a reiterat faptul ca Liviu Dragnea, in timpul sedintei de joi a Comitetului Executiv al partidului, a dat vina pe "americani" pentru pierderea alegerilor prezidentiale.

Vanghelie, despre Ponta: Miau-miau! S-a umilit la Traian Basescu

"Ne-au prezentat asa lucrurile: el a fost foarte bun, candidatul a fost cel mai bun candidat de cand a avut PSD candidati la prezidentiale. Ne-a prezentat niste cifre si a zis: 'Nu intelegeti ca nu noi stabilim cine castiga? Au stabilit cei de afara, americanii, ca nu trebuie sa castige Ponta'. Va rog sa il intrebati ce intelege el prin America si americani", a punctat Vanghelie.

Acesta a precizat ca nu are de gand sa faca o plangere penala pe numele lui Dragnea. "Sunt institutiile statului care stiu ce au de facut", a adaugat el.

Cat despre premierul Victor Ponta, primarul sectorului 5 sustine ca este foarte ingrjorat si "speriat de oameni. Nu ii plac oamenii".

Marian Vanghelie, Mircea Geoana si Dan Sova au fost exclusi, joi, la sedinta Comitetului Executiv al PSD.

#Vanghelie Dragnea sectii votare, #Vanghelie Dragnea alegeri prezidentiale, #Vanghelie exclus PSD , #primar