Vanghelie: Fac studii gramaticale, limba engleza, franceza, thailandeza, masaje (Video)

Miercuri, 29 Mai 2013, ora 23:56
2295 citiri
Vanghelie: Fac studii gramaticale, limba engleza, franceza, thailandeza, masaje (Video)

Edilul Marian Vanghelie le-a spus politistilor locali din sectorul 5, miercuri, ca promite sa se antreneze "si noaptea, si ziua" si ca face "si studii gramaticale, si limba engleza, franceza si thailandeza, si masaje", "de toate", insa, in primul rand, face "pentru oamenii din sector".

"Va promit ca ma antrenez si noaptea si ziua, fac si studii gramaticale, fac si limba engleza, fac si limba franceza si thailandeza, fac si masaje, fac de toate, dar in primul si in primul rand fac pentru oamenii din sectorul 5", a spus primarul sectorului 5, in discursul sau de la bilantul Politiei Locale Sector 5 pe 2012.

La inceputul discursului, Vanghelie a facut o recapitulare a catorva episoade "importante" in care politistii locali i-au fost aproape.

"Am in vedere - si nu uit pe nimeni si nu uit nicio secventa - cand m-am dus la Banca Religiilor si cand unii tipau, unii ma injurau, unii veneau dupa mine, presa tragea de mine, nimeni nu intelegea, eu eram cu declaratii politice de genul << gugal, goagal >> si asa mai departe, asa era viata, asa a fost viata. Dar sa stiti ca va am in vedere pe fiecare, cand ati facut cordon in jurul meu si cand i-am ridicat, ca pana la urma i-am ridicat (pe protestatari - n.r.), ca sunt si eu talentat", a amintit edilul unul dintre incidentele la care a avut nevoie de ajutorul politistilor locali.

In discursul sau de multumire adresat politistilor locali, primarul a subliniat, de mai multe ori, actiunile politistilor, precizand ca ii va ajuta si ca se gandeste cum sa ii ajute.

"Am dat cateva exemple pentru ca eu am in vedere, chiar daca dumneavoastra credeti ca eu nu vad sau credeti ca ma gandesc la Adrian Nastase, Victor Ponta, Ion Iliescu, Traian Basescu, eu ma gandesc inainte la dumneavoastra, pentru ca, atunci cand ei nu m-au vrut, dumneavoastra m-ati votat", a mai spus primarul sectorului 5.

Politia Locala Sector 5 si-a prezentat miercuri bilantul pe 2012, potrivit caruia, anul trecut, s-a inregistrat o crestere de 16,87% fata de 2011 in privinta solutionarii petitiilor.

Tot in 2012, politstii locali ai Sectorului 5 au constatat 3.347 de contraventii si au dat amenzi in valoare totala de 4.512.280 de lei, fiind inregistrat un plus de 91,69% fata de sfarsitul lui 2011, cand erau inregistrate 1.746 contraventii si amenzi in cuantum de 1.937.740 de lei.

Citeste si:
Cătălin Drulă, atac fără precedent la adresa lui Emil Boc: „Minte cu nerușinare. Este incompetent”
Cătălin Drulă, atac fără precedent la adresa lui Emil Boc: „Minte cu nerușinare. Este incompetent”
Preşedintele interimar al USR, Cătălin Drulă, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, minte şi că este incompetent, aducând ca...
Tensiune extremă în PSD între Ciolacu și Firea. Ce indică sondajele pe care și le-au comandat separat
Tensiune extremă în PSD între Ciolacu și Firea. Ce indică sondajele pe care și le-au comandat separat
Se încing spiritele în PSD după ce partidul a comandat un sondaj care o dă pe Gabriela Firea pe prima poziție într-un top al încrederii. În urmă cu câteva săptămâni, într-un alt...