Vanghelie, iesire nervoasa la TV: Imi dau demisia cand Sorina Matei nu mai e nesimtita si obraznica

Miercuri, 03 Iulie 2013, ora 19:48
7864 citiri
Vanghelie, iesire nervoasa la TV: Imi dau demisia cand Sorina Matei nu mai e nesimtita si obraznica

Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, a avut o iesire nervoasa, miercuri seara, pe tema scandalului de frauda la Bac iscat la liceul Dimitrie Bolintineanu din Bucuresti.

Dupa ce Romania TV a prezentat mai multe date potrivit carora familia lui Vanghelie ar avea relatii apropiate cu directoarea corupta de la Bolintineanu, social-democratul a intervenit, in direct, pentru a dezminti aceste informatii.

Ba mai mult, Vanghelie a declarat ca e fals ca ar fi apropiat de Leonard Petre, profesorul de religie spagar de la Bolintineanu, care este de altfel si consilier USL la primaria pe care social-democratul o conduce.

"Este manager de trei luni de zile la primarie. Este un baiat tanar si nu este vinovat cu nimic. Eu va asigur ca nu este vinovat. Daca este, va fi pedepsit", a spus Vanghelie.

Frauda la Bac: Profesorul de religie care strangea spaga, consilier USL la Sectorul 5

"Doamna, sunteti o nesimtita, prezentati minciuni, invatati sa faceti presa!", i-a reprosat Vanghelie jurnalistei Sorina Matei. "Ti-a spus cineva sa faci magariile astea? Esti disperata! Esti si obraznica! Credeam ca ma intrebati serios ceva, dar nu vedeti ca sunteti obraznica", i s-a adresat primarul jurnalistei.

In replica, aceasta l-a intrebat daca are de gand sa isi prezinte demisia sau daca macar intentioneaza sa il demita pe Leonard Petre.

Frauda la Bac: Directoarea de la Dimitrie Bolintineanu, ajutata de un inspector scolar

"Imi dau demisia cand nu o sa mai fiti obraznica si nesimtita! Sunteti obraznica, prezentati miciuni. E minciuna si ca eu mi-am dat bacalaureatul la Bolintineanu", a adaugat Vanghelie.

In apararea sa a sarit fostul ministru al Educatiei, Ecaterina Andronescu. Aceasta a mentionat ca "e trista pentru o asemenea discutie", reprosandu-i insa moderatoarei ca "aruncati invatamantul in derizoriu". "Daca e vinovat, acel om trebuie sa plece singur, sa nu mai astepte sa fie demis", a schimbat Andronescu tonul, fiind intrebata despre profesorul de religie spagar.

Profesorul de religie de la Liceul Dimitrie Bolintineanu, Leonard Petre, care ar fi strans bani de la elevi pentru mita la bacalaureat, este consilier local la Primaria Sectorului 5, dar si-a pastrat catedra de la clasele a XII-a si ora de dirigentie.

Leonard Petre a fost ales in 2012 consilier local din partea USL in Primaria Sectorului 5.

Frauda la Bac: La liceul Bolintineanu a studiat si Vanghelie. Directoarea dezbraca elevi

Liceul Dimitrie Bolintineanu este acelasi la care, in 1997, la aproape 30 de ani, Daniel Marian Vanghelie s-a inscris in clasa a XI-a, cursuri seral, pe care le-a terminat trei ani mai tarziu, cand a castigat mandatul de primar al Sectorului 5.

Citeste si:
Orban, despre Alina Gorghiu: „Era atât de fericită că au pierdut oameni de valoare ai PNL și că au ajuns în funcție oameni cu moralitate dubioasă”
Orban, despre Alina Gorghiu: „Era atât de fericită că au pierdut oameni de valoare ai PNL și că au ajuns în funcție oameni cu moralitate dubioasă”
Președintele PNL Ludovic Orban a criticat joi, 16 septembrie, mai mulți membri din tabăra lui Florin Cîțu, printre care și vicepreședintele Senatului Alina Gorghiu, care ar fi ocupat...
Ministrul interimar al Transporturilor a numit un nou Consiliu de Administrație la CNAIR
Ministrul interimar al Transporturilor a numit un nou Consiliu de Administrație la CNAIR
Ministrul interimar al Transporturilor Dan Vîlceanu a numit joi, 16 septembrie, un nou Consiliu de Administrație la Compania de Drumuri (CNAIR), din care face parte și inginerul constructor...
Sursa: Ziare.com