Vanghelie: Ponta se folosea foarte mult de relatia cu nasul George Maior

Marti, 27 Ianuarie 2015, ora 22:17
6067 citiri
Vanghelie: Ponta se folosea foarte mult de relatia cu nasul George Maior
Foto: B1 Tv

Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, sustine de premierul Victor Ponta "se folosea" de fostul director SRI George Maior, care ii este nas de cununie presedintelui PSD.

"Se folosea foarte mult de relatia asta, cred ca dl director Maior nici nu stia. Sunt sigur ca nici nu stia ce se intampla. (...) ", a declarat fostul vicepresedinte PSD, marti seara, la B1 Tv.

Acesta a mentionat ca nu are cum sa spuna nimic rau despre fostul sef SRI, afirmand ca il include pe acesta in categoria "oamenii care au fost respectuosi".

"Mai (sic!) se foloseste si de alte persoane Victor", a adaugat edilul Sectorului 5.

Vanghelie, lui Ghita: Ai dormit la usa la Geoana, Ponta a vrut sa-l puna pe Basescu ministrul Justitiei

Acesta a mentionat ca nu a fost surprins "in mod deosebit" de demisia anuntata, marti, de directorul SRI.

"Dansul s-a exprimat mai demult si parerea mea personala e ca sunt lucruri normale. Eu cred ca a fost un consens general. (...) Eu cred ca in lumea civilizata asa trebuie sa se intample, de acum incolo", a subliniat Marian Vanghelie.

Vanghelie, mesaj pentru Ponta: Da-ti demisia, baiatule, nu scapi. Vezi cu Hidroelectrica, Victore!

Fostul lider social-democrat a fost intrebat daca George Maior ar putea fi o propunere sustinuta de PSD pentru functia de premier.

"Cred ca in acest moment nu se poate. Ma gandeam ca ar fi putut sa fie o varianta daca Victor Ponta ar fi castigat Presedintia. (...) Nu vrea sa mai dea puterea, ca altfel pleaca acasa. Nu cred ca e posibila propunerea din partea PSD.

Victor nu va pleca de acolo decat demis, pentru ca este intr-o faza de disperare", a mai spus primarul sectorului 5.

Intrebat de moderator de ce vorbeste despre premier doar cu numele "Victor", Marian Vanghelie a precizat: "Nu, dar acum sunt racit, vin de la spital. Ii spuneam Victor Viorel Ponta, ca imi place cum suna".

Reactia premierului Ponta dupa demisia sefului SRI

George Maior a demisionat de la sefia SRI

George Maior si-a inaintat demisia, marti, din functia de director SRI, iar presedintele Klaus Iohannis i-a acceptat-o, informeaza Administratia Prezidentiala.

Demisia lui Maior vine in contextul tensiunilor aparute in ultima perioada intre SRI si Curtea Constitutionala pe tema asa-numitei legi Big Brother. Inainte de alegerile prezidentiale din 2014, fostul sef SRI declarase ca isi va pune mandatul la dispozitia presedintelui nou ales.

George Maior a demisionat de la conducerea SRI - cine este director interimar

In acest moment nici SRI si nici SIE nu mai sunt conduse de directori, ci de interimari. Teodor Melescanu a demisionat din fruntea Serviciului de Informatii Externe in data de 22 septembrie, pentru a se inscrie in cursa electorala pentru Presedintia Romaniei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîţu, fost premier și fost lider PNL, a anunțat că sunt probleme privind „candidatura coaliţiei toxice” în persoana medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei. El a...
#Vanghelie demisie Maior, #Vanghelie Ponta relatie Maior, #Vanghelie Ponta folosit relatie Maior , #primar