Vanghelie promite sa construiasca un "oras in oras", cu invatamant european si ajutoare pentru saraci

Duminica, 22 Mai 2016, ora 14:02
2350 citiri
Vanghelie promite sa construiasca un "oras in oras", cu invatamant european si ajutoare pentru saraci
Foto: Arhiva Facebook/Marian Vanghelie

Candidatul PDS la Primaria Sectorului 5, Marian Vanghelie, promite in viitorul mandat constructia unui cartier de 85.000 de locuinte, un "veritabil oras in oras".

"In urmatoare perioada am in vedere doua tipuri de proiecte: unele administrative si altele politice. Pe lista celor administrative se gaseste constructia unui veritabil oras in oras, un cartier de 85.000 de locuinte grupate pe trei paliere: locuinte sociale pentru cei cu venituri mici, locuinte cu regim special pentru tinerii casatoriti si inca o grupa care va fi rezervata celor care au venituri si vor dori sa cumpere aceste locuinte", a scris Marian Vanghelie pe Facebook.

Vanghelie a intrat oficial in lupta pentru Primaria Sectorului 5: Candidez ca vreau sa imi iau demnitatea inapoi

El a adaugat ca este important sa continue izolarea termica a tuturor blocurilor din sector, oferind si un motiv pentru care nu a facut-o pana in prezent.

"Proiectele au fost blocate prin interventia brutala a institutiilor de forta ale statului care au bagat spaima in functionari si nimeni nu a mai semnat niciun act. Voi continua proiectul meu de suflet: invatamant de calitate, sectorul 5 fiind un punct de reper pe zona asta, la nivelul Bucurestiului. Am in vedere reabilitarea unora dintre scolile afectate si dotarea celorlalte, in asa fel incat sa stie toata lumea ca in sectorul 5 invatamantul e la nivel european", a motivat Marian Vanghelie.

Vanghelie are un nou dosar: Acuzatiile DNA

Vanghelie, despre perchezitiile DNA: Nu ma pot opri sa candidez, voi face campanie si din arest pe Facebook (Video)

El a mai scris ca nu ii uita nici pe pensionari si pe cei cu venituri mici, care "in mod nepermis au fost neglijati in ultimul an".

"Programul de ajutoare sociale va fi reluat din 10 iunie, pentru ca nici DNA-ul si nici alti contracandidati hazlii de-ai mei nu ma pot de dezvata sa-i ajut pe cei care nu au din ce sa-si cumpere o paine. Pentru mine, solidaritatea nu e un slogan. Eu asa sunt construit si nici nu mai am chef sa ma schimb la varsta mea", a conchis Vanghelie.

Vanghelie si-a infuriat judecatorul: Inca un termen pentru ca nu a aparut imparatul Vanghelie? (Video)

Edilul suspendat al Sectorului 5 este judecat pentru coruptie. Potrivit rechizitoriului procurorilor, in perioada 2006 - 2014, Marian Vanghelie, in calitate de primar al Sectorului 5, ajutat de Mircea-Sorin Niculae si partial de Laura Ciocan, a cerut si a primit de la Marin Dumitru foloase materiale necuvenite in cuantum de aproximativ 30.403.000 de euro, reprezentand un "comision" de 20% din incasari.

Citește și:
Klaus Iohannis merge din nou la Bruxelles. Principalele subiecte pe care le va discuta șeful statului cu liderii europeni
Klaus Iohannis merge din nou la Bruxelles. Principalele subiecte pe care le va discuta șeful statului cu liderii europeni
Preşedintele Klaus Iohannis va participa, joi şi vineri, la reuniunea Consiliului European de primăvară şi la Summitul Euro în format extins, care vor avea loc la Bruxelles, Regatul Belgiei,...
Precizările lui Sorin Grindeanu despre măsurătorile de pe canalul Bîstroe: ”Ucraina nu a transmis României data la care vor începe”
Precizările lui Sorin Grindeanu despre măsurătorile de pe canalul Bîstroe: ”Ucraina nu a transmis României data la care vor începe”
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a făcut miercuri, 22 martie, precizări privind acordul dat de Ucraina pentru măsurătorile de pe Canalul Bîstroe și Brațul Chilia, ”pentru a nu...
#Marian Vanghelie primar sector5 promisiuni campanie , #primar
Comentarii