Vanghelie recunoaste relatia cu Oana Mizil: Suntem impreuna de cateva luni

Miercuri, 18 Ianuarie 2012, ora 08:48
17535 citiri
Vanghelie recunoaste relatia cu Oana Mizil: Suntem impreuna de cateva luni
Foto: Arhiva

Primarul Sectorului 5 al Capitalei, Marian Vanghelie, a recunoscut, marti seara, ca este implicat intr-o relatie cu deputatul PSD Oana Niculescu Mizil. Cei doi sunt impreuna de cateva luni, dupa cum a mai spus edilul.

Marturisirea a fost facuta in cadrul emisiunii CanCan TV de la Kanal D. Intrebat despre apropierea cam mare dintre el si Oana Mizil, edilul a spus ca aceasta este una "foarte naturala si normala".

"Ceea ce nu stiti este ca atat eu, cat si doamna Oana suntem liberi in acest moment. Nu stie nimeni. Nu trebuia sa fac publica relatia mea familiala sau doamna Oana. Sunt lucruri intime despre viata noastra", a spus Vanghelie.

Marian Vanghelie are 43 de ani, iar Oana Mizil are 36 de ani.

Primarul sectorului 5 a incercat sa fie foarte clar, astfel incat sa nu lase loc speculatiilor ce ar putea face lumea sa creada ca atat el, cat si Oana Mizil si-ar fi inselat partenerii legali de viata.

"Atat eu, cat si Oana avem o relatia civilizata si corecta. Atat sotul ei, cat si sotia mea sunt doua persoane care stiu de faptul ca noi avem o relatie. Nu am ascuns nimic.

Relatia cu sotia mea este una civilizata. Am avut o casnicie de 28 de ani, dar am stabilit de un an de zile ca aceasta relatie nu mai poate functiona in acest ritm. Si am stabilit ca aceasta relatie trebuie sa existe decat pentru educatia copilului si pentru ceea ce mai avem noi in continuare de facut pentru copilul nostru", a continuat edilul.

Dorind sa afle cum a inceput relatia dintre primar si deputat, moderatorul emisiunii s-a lovit de un refuz categoric: "Pe mine nu ma puteti transforma in Irinel Columbeanu".

"Eu v-am spus ca este o relatie foarte civilizata si foarte discreta. Am obligatia morala pentru ca sunt un om public sa va raspund dumneavoastra, presei. Respect presa", a adaugat primarul.

Acesta a dorit sa precizeze ca nu s-a ascuns de ochii presei, dar nici nu o sa fie vazut la evenimente mondene sau in cluburi. "Am o alta viziune despre ceea ce trebuie sa faca un barbat sau o familie", a mentionat Vanghelie.

Pe de alta parte, contactata de CanCan Tv, Oana Niculescu Mizil a spus ca relatia lor este strict personala. Ea a catalogat drept "bazaconii" zvonurile conform carora ar avea o relatie cu edilul Sectorului 5.

Marian Vanghelie a vorbit despre relatia sa cu Oana Mizil si in cadrul emisiunii "Un show Pacatos" de la Antena 1, unde a recunoscut ca sunt impreuna de cateva luni.

Primarul a precizat ca de miercuri nu va mai comenta acest subiect, adaugand ca nu vrea sa spuna presei foarte multe detalii despre relatia sa personala.

"S-au intamplat niste lucruri firesti, ca asa e viata", a conchis primarul.

Oana Mizil este casatorita, de 11 ani, cu unul dintre cei mai bogati oameni de afaceri din Liban.

Citește și:
Întâlnire în format restrâns a liderilor PNL. Subiectul ”fierbinte”: relația cu PSD în perioada următoare
Întâlnire în format restrâns a liderilor PNL. Subiectul ”fierbinte”: relația cu PSD în perioada următoare
Conducerea PNL i-a convocat, duminică, în şedinţă informală, pe liderii filialelor partidului pentru a discuta poziţia politică şi priorităţile parlamentare la început de an, au...
De ce este exclusă aderarea la Schengen în prima parte a anului 2023 și ce șanse avem în a doua parte. Calendarul evenimentelor care pot influența situația și miza Austriei
De ce este exclusă aderarea la Schengen în prima parte a anului 2023 și ce șanse avem în a doua parte. Calendarul evenimentelor care pot influența situația și miza Austriei
În cea mai recentă reuniune a Consiliului Justiţiei şi Afaceri Interne al Uniunii Europene, cel care votează extinderea Spațiului Schengen, nu s-a discutat oficial despre aderarea României....