Vanghelie: Scorul nostru e de 75%. Vom scoate pata neagra PDL din istorie

Autor: Ana Ilie
Luni, 30 Aprilie 2012, ora 13:48
3031 citiri
Vanghelie: Scorul nostru e de 75%. Vom scoate pata neagra PDL din istorie
Foto: RealitateaTV

Marian Vanghelie si-a depus, luni, candidatura la sectorul 5 al Capitalei, anuntand ca in al patrulea mandat isi doreste sa finalizeze proiectele pe care le-a inceput si ca "doar nebunii nu au emotii".

"Mi-am depus candidatura pentru al patrulea mandat, imi doresc sa inchei ce am inceput, infrastructura, reabilitarea celor 700 de blocuri care au mai ramas", a afirmat Vanghelie. "Mai avem strazi de reabilitat..." a continuat Vanghelie, care a admis ca "sectorul 5 e unul cu cele mai mici bugete, dar oamenii au rabdare".

"Va spun decat atat, din punctul meu de vedere, sectorul 5 e ca si familia mea, cele mai importante momente din viata mea au fost cand oamenii politici nu m-au mai sustinut si oamenii de la Primaria Sectorului 5, locatari, oameni, m-au sustinut, le multumesc, nu voi uita niciodata de unde am plecat. Cetatenii sectorului 5 au demonstrat ca sunt cei mai importanti pentru mine", a mentionat Vanghelie, intrerupt din cand in cand de strigatele sustinatorilor.

Vanghelie a facut chiar si o mica baie de multime, unele din sustinatoarele mai infocate lasandu-i urme de ruj pe obraz. "Asta e, e o placere pentru barbati", a ras Vanghelie.

La depunerea candidaturii lui Vanghelie au fost prezenti si social-democratii Ecaterina Andronescu, Rodica Nassar si Eugen Bejinariu.

Vanghelie a tinut sa sublinieze ca isi propune sa obtina functia de primar al sectorului 5 cu 75% din voturi si ca formatiunea din care face parte isi doreste sa "cucereasca" Bucurestiul, pentru a-l scapa de "pata neagra din istoria Romaniei", PDL.

"Va dau un mesaj general: scorul nostru, si ne vom duce la celelalte sectoare, scorul nostru este de 75%, sa scoatem actuala putere care n-a facut decat probleme in Bucuresti. Credem ca vom castiga si vom scoate aceasta pata neagra din istoria Romaniei", a declarat Vanghelie.

O alta problema identificata de Vanghelie a fost si finul sau, Catalin Stoichita: "Cel mai amenintator e finul meu, Catalin Stochita, care e independent, e vanjos, e periculos, care l-am sustinut foarte mult si azi vrea sa ma bata. Il respect foarte mult si il apreciez".

Cumatrul lui Vanghelie vrea sa-l bata - il acuza de blat cu PDL

Candidatul nu a incheiat inainte de a lansa o invitatie la concert tuturor tinerilor din Bucuresti, cu ocazia zilei de 1 Mai.

"De 1 Mai, vom face un concert in parcul Izvor, unde invitam toti tinerii din Bucuresti sa vina sa petreaca intai Maiul alaturi de noi".

Pentru a evita eventualele interpretari populiste, a subliniat Vanghelie, nu vor mai fi serviti mici ca in alti ani, desi asta isi doresc oamenii, ci va avea loc un concert si se vor consuma bauturi carbogazoase. "Mie nu-mi interzice nimeni nimica, acest moment nu trebuie sa se dea o interpretare gresita, sunt sigur ca oamenii vor mici si bere si, ca sa nu mai dau aceasta interpretare, cel mai bine facem un concert, bem un Pepsi si o Cola si sa ne gandim cum ne va fi viata mai buna".

Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Liderul PNL Iaşi Alexandru Muraru îi cere premierului Marcel Ciolacu să îl retragă pe Bogdan Cojocaru, lider PSD Iaşi, din funcţia de prefect al judeţului Iaşi, motivând că acesta...
Ciucă, la 20 de ani de la intrarea României în NATO: ”Aceste două decenii au fost cea mai bună perioadă din istoria noastră”
Ciucă, la 20 de ani de la intrarea României în NATO: ”Aceste două decenii au fost cea mai bună perioadă din istoria noastră”
Preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, afirmă vineri, la 20 de ani de la admiterea României în NATO, că aceste două decenii au reprezentat cea mai bună perioadă din istoria noastră, pe...
#Marian Vanghelie candidatura sector 5, #Marian Vanghelie sector 5 , #primar
Comentarii