Vanghelie se dezlantuie iar: DNA sa ia stenogramele discutiilor lui Dragnea, Ponta si Corlatean!

Vineri, 28 Noiembrie 2014, ora 20:52
11521 citiri
Vanghelie se dezlantuie iar: DNA sa ia stenogramele discutiilor lui Dragnea, Ponta si Corlatean!
Foto: Antena 3

Edilul Sectorului 5, Marian Vanghelie, recent exclus din PSD, a declarat, vineri seara, ca Liviu Dragnea, Victor Ponta si demisionarul Sebastian Ghita ar trebui intrebati "daca dorm bine pe dosarul Alina Bica", fosta sefa DIICOT, sugerand ca unul dintre acestia sigur nu.

"Este interesant de vazut si intrebat daca dorm bine pe dosarul Alina Bica, sefa DIICOT, daca nu au transpiratii", a spus Marian Vanghelie la B1 TV, referindu-se la Victor Ponta, Liviu Dragnea si Sebastian Ghita, care a demisionat vineri din PSD.

Sebastian Ghita demisioneaza din PSD: Sunt in continuare prieten cu Ponta, dar el are o tema

"Sa vedeti care dintre ei are probleme. Ca unul singur are probleme", a afirmat Marian Vanghelie.

Totodata, primarul Sectorului 5 cere interventia DNA, care ar putea descoperi amanunte interesante in stenogramele greilor din partid.

"DNA sa ia stenogramele discutiilor lui Dragnea, Ponta si Corlatean si strategul de campanie al PSD, Bogdan Teodorescu, despre votul in diaspora. O sa vedeti ce discutau ei despre cum sa nu se faca sectii de vot in strainatate. Sa le ia inregistrarile telefonice si ale lor, si ale lui Ghita. O sa ramaneti uimiti. In orasele mari nu ai cum sa aranjezi voturile ca la Teleorman, pe Dragnea le-au depasit aceste lucruri", a mai spus Vanghelie.

Fosta sefa a DIICOT, Alina Bica, suspendata din magistratura (Video)

Legat de demisia de vineri a lui Sebastian Ghita, edilul a spus ca e o demisie "intre ghilimele".

Vanghelie, dupa demisia lui Ghita: Un baiat insipid, incolor, inodor si cu mici probleme medicale

"Ponta a tratat superficial relatia cu mine"

Marian Vanghelie a declarat, tot vineri seara, ca ii asteapta pe cei trei sa il dea in judecata, mentionand ca "cea mai mare greseala a lui Victor Ponta - care este inca un copil imatur, care nu s-a trezit inca la realitate - e ca intotdeauna trateaza problemele superficial. A tratat relatia superficial si cu mine".

Intrebat daca a vorbit cu Ion Iliescu dupa ce a fost exclus din partid, Marian Vanghelie a replicat ca "nu".

Legat de infiintarea unei formatiuni politice, acesta a spus ca il intereseaza sa faca "un partid adevarat" pe zona de stanga. "Nu ma intereseaza sa preiau partidul lui Dan Diaconescu", a afirmat el, mentionand ca il cunoaste bine pe acesta si ca are o relatie foarte buna cu el, dar nu se pune problema de asa ceva.

Vanghelie ataca in instanta hotararea PSD prin care a fost exclus: Nu ma las!

Guvernul modifică plafoanele la energie, „în favoarea cosumatorilor”. Până când se prelungește măsura
Guvernul modifică plafoanele la energie, „în favoarea cosumatorilor”. Până când se prelungește măsura
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 28 martie, că Guvernul le-a promis românilor că menţinem plafonarea preţurilor la energie şi gaze până în primăvara lui 2025 iar astăzi, în...
Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan a declarat joi, 28 martie, că şefa Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti, Gabriela Sivache, va fi înlocuită din funcţie, pentru că...
#Marian Vanghelie dosar Bica, #Vanghelie Ponta Dragnea Ghita dosar Bica, #Vanghelie demsiie Sebastian Ghita, #Vanghelie nou partid , #primar