Alegeri Vanghelie acuza PIN de campanie ilegala pe Yahoo Messenger

Duminica, 01 Iunie 2008, ora 18:11
2339 citiri
Alegeri Vanghelie acuza PIN de campanie ilegala pe Yahoo Messenger

Presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, acuza Partidul Initiativa Nationala ca isi face campanie pe Yahoo Messenger, in ziua alegerilor.

Vanghelie a semnalat faptul ca sigla PIN, precum si mai multi sustinatori celebri ai acestui partid, apar in ferestrele deschise de Yahoo Messenger.

"In conformitate cu art. 61 legea 67/2004 in data de 31 mai 2008 ora 7:00 a incetat Campania Electorala, dar Partidul Initiativa Nationala isi continua campania electorala pe Yahoo Instant Messenger. Acesta afiseaza in partea de jos a ferestrei imagini cu sigla partidului si cu Ilie Nastase, Monica Tatoiu, Adrian Mutu sustinand candidatul PIN la Primaria Municipiului Bucuresti, azi 1 iunie 2008", se arata intr-un comunicat de presa al PSD Bucuresti.

Mai mult, Marian Vanghelie acuza partidul lui Gigi Becali, PNG-CD, ca transporta electoratul cu autobuzul, desi acest lucru este interzis prin lege.

"Pe raza sectorului 5 se deplaseaza doua microbuze ale firmei SILDANCRIS - TOUR cu numerele de inmatriculare B 38759 si P 60029 pline de cetateni care au fost luati de la domiciliu dupa ce au primit anumite sume de bani si au fost dusi cu microbuzele la sectiile de vot pentru a vota", sustine Vanghelie.

Nici reprezentantul PD-L, Stoian Emil, nu a scapat de vigilenta lui Vanghelie. Stoian a fost prins cu mai multe buletine de vot "sub popou", dupa ce a votat in locul altor 7 alegatori. In plus, el a fost surprins cand inmana cetatenilor buletine de vot duble, se mai arata in comunicatul amintit.

"Fata de infractiunile grave a fost chemata Politia si Jandarmeria la solicitarea PSD Bucuresti si a fost oprit procesul de votare in aceasta sectie. Ne exprimam ingrijorarea fata de modul in care PD-L-ul fraudeaza rezultatul alegerilor locale din sectoare si Municipiul Bucuresti si solicitam inca odata Biroului Electoral de Circumscriptie Nr. 42 si Biroului Electoral Central de a da curs sesizarilor Organizatiei PSD a Municipiului Bucuresti fata de actele de frauda", se arata in comunicat.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu vrea reducerea atribuțiilor primarului general: Dependența edililor de sector nu trebuie să fie atât de mare VIDEO
Ciolacu vrea reducerea atribuțiilor primarului general: Dependența edililor de sector nu trebuie să fie atât de mare VIDEO
Premierul Marcel Ciolacu a declarat miercuri că este nevoie de o lege specială a Capitalei şi că "este evident" că dependenţa primarilor de sector "nu trebuie să fie atât de mare de...
#2008, #alegeri locale, #Vanghelie, #acuza, #messenger, #PIN , #PSD