O noua gafa Vanghelie: "ejacularea" din PSD

Marti, 28 Iunie 2011, ora 10:34
7058 citiri
O noua gafa Vanghelie: "ejacularea" din PSD
Foto: B1 TV

Marian Vanghelie, primarul Sectorului 5 al Capitalei, si-a mai adaugat luni o gafa la profilul public. Cunoscut ca primarul "care este", dupa ce nu a fost in stare sa conjuge verbul "a fi", Vanghelie a dovedit ca nu are nici cunostinte de vocabular: a confundat "a ejecta" cu "a ejacula".

Invitat luni seara in emisiunea "Evenimentul Zilei" a lui Robert Turcescu, Vanghelie a povestit cum a fost indepartat luni din functia de lider al organizatiei PSD Bucuresti, la propunerea lui Victor Ponta.

"Nu poti sa conduci organizatie de Bucuresti decat daca poti si esti bun, ca altfel te ejaculeaza", a spus Marian Vanghelie in direct luni seara la B1 TV.

Realizatorii si invitatii nu au realizat imediat porumbelul scos pe gura de primarul Sectorului 5. Dupa cateva secunde insa, Roberta Turcescu a inceput sa rada, dupa care l-a intrebat pe Vanghelie: "Ce-ti face, stati putin...". Si urmat un alt ras cu pofta.

"Ejaculeaza", a repetat Vanghelie, corectat apoi de Ion Cristoiu: "Ejecteaza". "Ejecteaza, da, da... Lasati-ma putin, da...ejecteaza", si-a realizat propria gafa Marian Vanghelie, care a pus cateva secunde capul in jos, rusinat.

Nu este prima data cand Marian Vanghelie arata ca are probleme cu limba romana. Tot intr-o emisiune a lui Robert Turcescu, in 2008, primarul nu a reusit sa conjuge verbul "a fi", fiind ajutat de realizator. "Important e ce stiu sa fac pentru cetateni", s-a scuzat atunci Vanghelie.

Seria gafelor PSD-istului nu se opreste aici. El a incurcat si pluralul cuvantului "almanah". In loc de "almanahuri", Vanghelie a spus "almanahe". De atunci a aparut o pagina de Internet cu acest nume, iar jurnalistii de la Academia Catavencu nu au scapat nicio ocazie de a folosi cuvantul "almanahe" in paginile revistei, ironizandu-l astfel pe Vanghelie.

De luni, Vanghelie nu mai conduce filiala PSD Bucuresti, fiind inlocuit din functie de Victor Ponta, reprosandu-i-se o relatie prea apropiata de PDL.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Vanghelie ejaculeaza, #Vanghelie almanahe, #Vanghelie PSD , #PSD