Scandal la PSD: Figurantii i-au cerut lui Vanghelie banii promisi (Video)

Luni, 22 Februarie 2010, ora 15:12
6728 citiri
Scandal la PSD: Figurantii i-au cerut lui Vanghelie banii promisi (Video)
Foto: Realitatea TV

Aproximativ 30 de oameni au venit, luni, la sediul central al PSD, pentru a cere banii promisi de Marian Vanghelie, sustinand ca acesta i-ar fi angajat pentru a face figuratie la Conferinta extraordinara a PSD Bucuresti care a avut loc miercurea trecuta.

Oamenii au afirmat ca au fost angajati prin intermediul unei firme de casting pentru suma de 25 de lei pe ora, informeaza Mediafax.

Reprezentantul lor a precizat ca ei au avut misiunea de a umple sala si de a aplauda.

Dupa aproximativ 20 de minute, figurantii au plecat de la sediul central al partidului, reprezentantul acestora declarand ca vor merge la sediul PSD Bucuresti de langa Piata Universitatii.

Liderul PSD Marian Vanghelie a organizat pe 18 februarie o Conferinta Extraordinara a PSD Bucuresti la care s-a votat sustinerea lui Mircea Geoana la presedintia partidului si a lui Cristian Diaconescu pentru functia de prim-vicepresedinte, si s-au ales delegatii pentru Congresul care a avut loc sambata.

Conferinta a fost organizata in plin scandal declansat de aparitia pe Internet a unei inregistrari in care Vanghelie vorbea extrem de vulgar la adresa lui Mircea Geoana si a colegilor sai de partid.

#figuranti Vanghelie Consiliu National, #Vanghelie bani figuranti, #protest PSD Vanghelie bani , #PSD