Vanghelie: Am vrut sa omoram mitul despre discutia despre mic (Video)

Sambata, 01 Mai 2010, ora 14:53
1927 citiri
Vanghelie: Am vrut sa omoram mitul despre discutia despre mic (Video)
Foto: Realitatea TV

Presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, a declarat ca a organizat protestul din fata Guvernului cu ocazia zilei de 1 mai pentru ca "la partid s-a decis sa tratam serios problemele" si pentru ca "am vrut sa omoram mitul despre discutia despre mic".

"N-am mai facut micul si berea pentru ca s-a decis la partid sa tratam foarte serios problemele cu care ne confruntam(...)

Am vrut sa omoram mitul despre discutia despre mic", a explicat Vanghelie la Realitatea TV absenta traditionalei petreceri campenesti cu care ii obisnuise pe bucuresteni de Ziua Muncii.

"S-a analizat si s-a gandit sa organizam un eveniment de protest in ziua de 1 mai, pentru ca oamenilor nu le vine sa creada ceea ce vor sa puna in practica in perioada urmatoare acesti guvernanti", a avertizat liderul PSD, sustinand ca nu mai putin de 300 de mii de romani risca sa fie dati afara in perioada urmatoare.

Vanghelie a mai spus ca specialistii PSD au incercat sa isi impuna solutiile de criza in fata actualilor guvernanti, dar acestia nu au ascultat.

"In nicio tara civilizata oamenii nu sunt dati afara in timpul crizei. Am discutat cu specialistii nostri de la PSD si am vrut sa oferim solutii", a subliniat Vanghelie, precizand ca Romania se afla intr-o "criza permanenta, care ne mai tine inca zece ani, daca mai tinem guvernul asta incompetent".

Primarul sectorului 5 a mai tinut sa explice ca videoclipul difuzat pe panoul urias instalat in Piata Victoriei, in care sunt ironizati Emil Boc, Radu Berceanu si Adriean Videanu pe melodia "Pinguinul" a fost ales pentru ca este ilustrativ pentru actuala perioada: "Se vorbeste in el despre Berceanu, Boc si Videanu, unul mai corupt decat altul".

"Au fost melodii si lucruri create si in zona PSD, dar ceea ce se intampla acum nu s-a intamplat din' 90 pana acum", a mai punctat Marian Vanghelie.

Liderul PSD Bucuresti a explicat absenta totala a altor reprezentanti de seama ai partidului de la manifestarea din Capitala prin faptul ca protestul a fost organizat destul de tarziu, multi dintre ei fiind deja plecati in teritoriu.

"Noi am hotarat sa cream acest eveniment mai tarziu, unii colegi au fost plecati. Altadata, de cele mai multe ori au fost prezenti liderii partidului, acum a fost o alta gandire. La Brasov, Iasi, Timisoara, Constanta, fiecare coleg si-au manifestat 1 mai singuri.

Acest eveniment de la Bucuresti face parte din strategia partidului(...)iar conducerea partidului se deplaseaza cum doreste, unde este invitata", a explicat Vanghelie absenta din Capitala a noului lider PSD, Victor Ponta, care a ales sa sarbatoreasca 1 Mai printr-un miting de protest la Lupeni, in judetul Gorj, judet in care este si deputat.

Actiunea PSD Bucuresti s-a incheiat in jurul orei 13:30. La eveniment au participat, dupa estimarea organizatorilor circa 10 mii de persoane,desi jandarmii spun ca nu au fost mai mult de 6 mii.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Vizita președintele României, Klaus Iohannis, în Coreea de Sud. Vor fi semnate colaborări pe apărare și energie nucleară
Vizita președintele României, Klaus Iohannis, în Coreea de Sud. Vor fi semnate colaborări pe apărare și energie nucleară
Preşedintele Klaus Iohannis va efectua, săptămâna viitoare, de luni până miercuri, o vizită oficială în Republica Coreea, la invitaţia omologului său, Yoon Suk Yeol, informează...
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
#Marian Vanghelie protest 1 mai, #Vanghelie mic bere 1 mai, #proteste PSD mai , #PSD
Comentarii
Poza AIUREA AIUREA
AIUREA AIUREA
rank 5
ANALFABETUL BUCURESTILOR ARE PRETENTIA DE A FI IN FRUNTEA POLITICII ROMANESTI ! HA !!!