Vanghelie, autorul celei mai amuzante declaratii politice in 2011 - Sondaj

Marti, 10 Ianuarie 2012, ora 17:05
3340 citiri
Vanghelie, autorul celei mai amuzante declaratii politice in 2011 - Sondaj
Foto:enational.ro

"Daca nu esti bun, PSD te ejaculeaza imediat!", a fost considerata cea mai simpatica declaratie facuta de politicienii nostri in 2011 de catre participantii la un sondaj Ziare.com. Autorul? Nimeni altul decat Marian Vanghelie.

Sondajul a avut loc in perioada 31.12.2011 - 09.01.2012 si la el au participat 2.742 de cititori Ziare.com.

Care e cea mai simpatica declaratie politica a lui 2011? - Sondaj Ziare.com

41.58% dintre respondenti au apreciat ca greseala de exprimare a primarului sectorului 5 a fost cea mai amuzanta. Pe locul 2 in top, la mare distanta, cu doar 13.79% din voturi, s-a clasat un alt politician apreciat pentru umorul sau, spumos dar voluntar, vicepresedintele PDL Theodor Paleologu, cu declaratia "In mandatul de ambasador la Copenhaga m-am ocupat de cuiele din pereti si calitatea clantelor".

Un binemeritat loc pe podium a ocupat liderul PSD Victor Ponta, cu 11.96% din voturi, cu marturisirea sincera "Nu ma pricep la turism. Nici turismul electoral nu ne-a iesit".

Au mai fost inscrisi in competitie: Traian Basescu - "Daca doriti sa vedeti Romania, mergeti cu elicopterul" (11.01%), Mircea Geoana - "Daca imi doresc ceva, este sa fiu 5 ani la Cotroceni" (7.26%), Emil Boc - "Nu mai faceti parcuri in paduri!" (5.50%), Crin Antonescu - "E o campanie impotriva mea, eu sunt un om harnic, muncesc foarte mult" (4.89%), Adrian Nastase - "Cum sa ridici ceva care nu mai exista? Nici macar cu Viagra nu se mai poate" (2.04%), Toni Grebla - "Decat sa le facem si nelegale si sa le prelungim, mai bine le facem nelegale si inainte de termen" (1.24%) si Valeriu Tabara - "Romania nu va intra in criza alimentara decat din neatentie" (0,73%).

Citește și:
A murit pictorița Pia Paleologu. Mama publicistului Theodor Paleologu avea 85 de ani
A murit pictorița Pia Paleologu. Mama publicistului Theodor Paleologu avea 85 de ani
Publicistul Theodor Paleologul a anunțat decesul mamei sale, pictorița Pia Paleologu, în vărstă de 85 de ani. ”Noaptea trecută a murit mama mea, pictorița și muzeografa Pia Paleologu....
Theodor Paleologu: Mi se pare îngrozitor să am de ales între Iohannis, Dăncilă, Barna şi Diaconu
Theodor Paleologu: Mi se pare îngrozitor să am de ales între Iohannis, Dăncilă, Barna şi Diaconu
Politologul Theodor Paleologu a declarat că în anul 2019 s-a simţit umilit, ca român, să aibă de ales între Iohannis, Dăncilă, Barna şi Diaconu pentru un mandat de preşedinte al...