Vanghelie: Avem nevoie de un presedinte moral care sa nu mai vanda tara

Vineri, 08 Mai 2009, ora 18:57
1375 citiri
Vanghelie: Avem nevoie de un presedinte moral care sa nu mai vanda tara

Marian Vanghelie, liderul PSD Bucuresti, a declarat vineri cu ocazia lansarii candidatilor PSD pentru europarlamentare ca Romania are nevoie de un presedinte puternic care sa o reprezinte, de un presedinte moral care sa spuna nu tuturor grupurilor de interese si sa nu mai vanda tara.

"Impreuna vom reusi pentru ca intr-adevar ne pasa de pensionari, agricultori, muncitori, someri. Ne pasa si de cei din Rahova, din Ferentari, dar si de cei din Arad sau Cluj. Ne pasa si de romanii din Spania si din Italia. Ne pasa de Romania si avem nevoie de niste lideri puternici. Romania are nevoie de un presedinte puternic care sa ne reprezinte.

Trebuie sa ii spunem lui Traian Basescu: gata ajunge cu cinci ani de minciuni si justitie la televizor. Ajunge cinci ani de scandal si de circ", a declarat entuziasmat liderul PSD Bucuresti in uralele membrilor social democrati si a unei muzici "inaltatoare".

Edilul sectorului cinci vrea ca Bucurestiul sa inceapa sa fie de stanga pentru ca este un pas important. Desi vineri se lanseaza la Romexpo candidatii pentru europarlamentare, Marian Vanghelie a trasat portretul viitorului presedinte al tarii.

"Viitorul presedinte al Romaniei trebuie sa fie un om moral care sa spuna tutror grupurilor de interese gata, grupurilor de intere de la Harghita la Bucuresti. Viitorul presedinte sa nu mai vanda romania. Un presedinte care are posibilitatea si respectul fata de... fata de.... fata de toate statele europene", este presedintele ideal pe care il propune membrul PSD.

Marian Vanghelie le-a cerut membrilor social democrati sa aiba curajul sa spuna lucrurilor pe nume, sa socheze, ca asa sa se vada puterea lor si ca nu le este frica.

"In numele dumevoastra si cu sprijinul dumnevoastra sa ne luptam ca sa se spuna lucrurilor pe nume. Sa socam prin campania electorala ca sa se vada puterea noastra si sa se vada ca nu ne este frica. Organizatia din Bucuresti are nevoie de tineri care sa ii bata", a mai declarat edilul sectorului cinci.

Liderul PSD Bucuresti a anuntat inscrierea in partid a vedetei Corina Danila, de la Euforia Tv.

"Ii multumesc lui Luminita Anghel ca este aici. Este un artist si s-a batut cu cine trebuia sa se bata si ca a spus ca este de stanga. Vreau sa va spun ca Corina Danila s-a inscris azi (vineri n.red.) in PSD. Sa o salutam.

Avem nevoie de tineri si de intelectuali, trebuie sa ne pese de toti oamenii. Oamenii nu mai pot sa astepte promisiuni. Aici si acum incepe schimbarea lui Traian Basescu", a mai precizat Vanghelie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Marian Vanghelie, #lansare eurocandidati, #presedinte moral, #Corina Danila , #PSD