Vanghelie: Blaga si Udrea sunt ca apa sfintita, Macovei e un pic extraterestra

Vineri, 22 Martie 2013, ora 17:15
3364 citiri
Vanghelie: Blaga si Udrea sunt ca apa sfintita, Macovei e un pic extraterestra

Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, spune ca social-democratilor le este indiferent cine va fi viitorul presedinte al PDL, Vasile Blaga si Elena Udrea fiind singurii care conteaza in aceasta lupta, dar sunt precum "apa sfintita", in timp ce Monica Macovei "n-are legatura cu realitatea PDL".

Intrebat care este cel mai potrivit candidat pentru a fi presedintele PDL, din punctul de vedere al USL si al PSD, social-democratul i-a luat in calcul doar pe Vasile Blaga si Elena Udrea.

"Cred ca sunt amandoi potriviti, fiecare are defectele lui si fiecare are calitatile lui. Iar din punctul meu de vedere cred ca niciunul dintre ei n-o sa poata sa duca PDL acolo unde-si doresc ei.

Nu am luat-o in considerare pe Monica Macovei pentru ca stim cu totii ca e un exces de zel, cred, din partea dansei, n-are nicio legatura cu partidul. Batalia va fi intre Elena Udrea si Vasile Blaga. (...) Va spun sincer: Ne este indiferent", a spus Marian Vanghelie, pentru Ziare.com.

Vanghelie: Blaga vine din trecut, Udrea il reprezinta pe Basescu

Vorbind despre fiecare dintre cei trei candidati, vicepresedintele PSD a afirmat ca actualul lider PDL, Vasile Blaga, "e clar ca vine din trecut, fara carisma, fara prestanta, in schimb are o relationare foarte buna cu partidul, cu o parte din partid".

"Vasile Blaga este ceva de domeniul trecutului, nu poate sa se bata niciodata cu Victor Ponta sau cu alti lideri din generatia tanara, pentru ca nu mai reprezinta viitorul din aceasta tara", a afirmat edilul social-democrat.

Acesta a continuat si a spus ca Elena Udrea "il reprezinta pe Traian Basescu si din acest punct de vedere cred ca tot un trecut va insemna pentru poporul roman".

"De aceea, sunt amandoi ca apa sfintita - nu fac nici bine, nici rau", a explicat Marian Vanghelie.

"Elena Udrea vrea sa reprezinte generatia tanara pe de o parte, iar pe de alta parte pe Traian Basescu, incercand sa dea senzatia de o imagine noua a partidului, de care are nevoie partidul. Partial, are dreptate, ca partidul are nevoie de o revigorare, dar nu cred ca va putea Elena Udrea sa faca acea revigorare", a completat primarul sectorului 5.

Vanghelie: Monica Macovei este un pic extraterestra

Nu in ultimul rand, vorbind si despre cel de-al treilea candidat la sefia PDL, europarlamentarul Monica Macovei, vicepresedintele PSD a afirmat ca aceasta "n-are legatura cu realitatea din PDL".

"Acolo a fost un alt mecanism. Nu vreau sa intru in detalii, dar nu are niciun fel de legatura cu ceea ce se intampla in PDL si in viata normala, asa. E un pic extraterestra", a sustinut Marian Vanghelie.

Conventia Nationala Extraordinara a PDL are loc sambata, incepand de la ora 10:00, la Romexpo. Cei 5.000 de delegati din toata tara vor alege presedintele partidului dintre cei trei candidati inscrisi in cursa: Vasile Blaga, Monica Macovei si Elena Udrea.

Citeste si:
Continuă „răfuiala” dintre Clotilde Armand și PNL Sector 1. „Primarul scandal nu a reuşit să coboare cu picioarele pe pământ”
Continuă „răfuiala” dintre Clotilde Armand și PNL Sector 1. „Primarul scandal nu a reuşit să coboare cu picioarele pe pământ”
Reprezentanţii PNL Sector 1 i-au transmis joi, 18 august, edilului Clotilde Armand că o aşteaptă la şedinţa de joi a Consiliului Local cu raportul Curţii de Conturi, în contextul în care...
Cristian Ghinea, cuvinte grele la adresa lui Alexandru Rafila: „Pentru onoarea mea, o să mor cu tine de gât!”
Cristian Ghinea, cuvinte grele la adresa lui Alexandru Rafila: „Pentru onoarea mea, o să mor cu tine de gât!”
Fostul ministru al Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, a lansat mai multe acuzații la adresa PSD și a ministrului Sănătății Alexandru Rafila, folosind cuvinte grele în disputa privind...