Vanghelie despre inregistrarea in care il injura pe Geoana: A fost o gluma!

Miercuri, 17 Februarie 2010, ora 15:03
5472 citiri
Vanghelie despre inregistrarea in care il injura pe Geoana: A fost o gluma!

Liderul PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, a declarat ca afirmatiile facute intr-o inregistrare publicata miercuri pe Internet, in care recunostea ca Geoana are defecte iar unii colegi sunt "lepre", au fost facute "in gluma".

"Caracterul omului nu se schimba(...)Mircea Geoana stie exact ca sunt fair-play, cand vreau un lucru il vreau", a declarat Vanghelie marti, la finalul consultarilor intre sustinatorii care i-au mai ramas lui Mircea Geoana, desfasurate in biroul acestuia de la Senat.

In privinta colegilor pe care ii numea "lepre" in inregistrarea respectiva si despre care spunea ca sunt in stare sa "isi vanda sotiile pentru functii", Vanghelie a spus ca acestia "erau lipiti de Mircea Geoana ca timbrul de scrisoare", iar a doua zi l-au abandonat.

Vanghelie, inregistrat cand il injura pe Geoana si conducerea PSD (Audio)

"A fost o gluma la adresa presedintelui", a conchis Vanghelie explicand ca inregistrarea a fost facuta inainte de a intra la o emisiune de televiziune, intr-un moment cand era "dezamagit de realitatea din partid".

Mai mult, acesta a avertizat ca vor mai aparea astfel de lucruri in perioada urmatoare "din cauza disperarii unora".

"Eu tot drept merg pe strada, e complicat sa imi schimb punctul de vedere. Eu sunt consecvent", si-a exprimat inca o data Vanghelie sustinerea pentru Mircea Geoana.

Citeste si:
Cum l-a abandonat Iohannis pe Cîțu: Nu se poate, Florine! SURSE
Cum l-a abandonat Iohannis pe Cîțu: Nu se poate, Florine! SURSE
Miercuri seara, într-o discuție informală cu președintele Klaus Iohannis, liderul PNL Florin Cîțu a insistat ca el să rămână propunerea de prim-ministru. În replică, șeful statului i-a...
Dacian Cioloș anunță că USR nu va vota un guvern minoritar condus de Nicoale Ciucă
Dacian Cioloș anunță că USR nu va vota un guvern minoritar condus de Nicoale Ciucă
Președintele USR Dacian Cioloș a anunțat joi dimineață, 21 octombrie, că USR nu va vota un eventual guvern minoritar din care să nu facă parte, chiar dacă liberalii vin cu o altă...
Sursa: Ziare.com