Vanghelie, despre semnarea protocolului USL la Bucuresti: "Surprise!"

Miercuri, 06 Aprilie 2011, ora 20:27
1515 citiri
Vanghelie, despre semnarea protocolului USL la Bucuresti: "Surprise!"

Presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, a afirmat miercuri despre momentul semnarii protocolului USL la nivelul Capitalei ca este "surpriza", afirmand ca acest document nu are "importanta Romaniei".

Vanghelie a fost intrebat la Aeroportul Baneasa, cu ocazia unui eveniment organizat pentru oficialii companiei americane Xerox, cand va fi semnat protocolul USL in Bucuresti. "Ala se finalizeaza, lasati-l incolo, ca nu are importanta Romaniei protocolul intre mine si Chiliman, despre ce discutam...", a spus Vanghelie.

In momentul in care ziaristii au insistat asupra momentului in care se va oficializa documentul, liderul PSD a replicat, in limba engleza: "Eh, surprise!".

Liderul PNL Bucuresti Andrei Chiliman a declarat, marti, ca nu stie cand va fi semnat protocolul USL la nivelul Capitalei si ca, inainte de acest moment, trebuie clarificate o serie de lucruri in interiorul PSD.

Intrebat cand va fi semnat protocolul USL in Bucuresti, Chiliman a precizat: "Nu am raspuns la aceasta intrebare, dupa parerea mea la PSD sunt o serie de lucruri care trebuie clarificate in interiorul partidului, diverse atitudini, si dupa ce vor fi clarificate, se va putea semna".

El a mentionat ca PSD a votat alaturi de PD-L "un buget care e impotriva intereselor dezvoltarii Bucurestiului". "Nu spun ca nu erau necesari niste bani pentru strazile secundare din sectorul 5, dar cand faci asemenea trocuri trebuie sa le faci corect, pe principii. Au lasat principiile deoparte si au votat alaturi de PD ciuntirea unui buget care era orientat spre dezvltare si investitii, l-au facut orientat spre consum"", a mai spus liberalul.

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat luni ca protocolul USL la nivelul Capitalei va fi semnat in zilele urmatoare, dupa votul din CGMB asupra bugetului Bucurestiului.

Ponta a fost intrebat daca protocolul USL la nivelul Capitalei va mai fi semnat, avand in vedere ultimele declaratii ale liderului PNL, Andrei Chiliman.

"Da, in zilele urmatoare dupa ce avem votul in Consiliul General, cand se va dovedi ca 24 de consilieri USL pot sa voteze la fel cand e vorba de interesul bucurestenilor si imediat ce ne vom implica cu totii in referendumul organizat in Bucuresti pentru a salva Bucurestiul din mainile dnei Udrea", a spus Ponta.

Ponta a mai declarat luni si ca toti consilierii in CGMB ai PSD si PNL vor vota bugetul propus de primarul Capitalei, Sorin Oprescu, iar cei care nu vor respecta aceasta decizie vor fi exclusi din partidul din care fac parte.

Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
#Vanghelie USL bucuresti, #semnare protocol Vanghelie , #PSD