Ziare.com

Vanghelie il sustine pe Oprescu la Primaria Capitalei

de Diana Robu
Joi, 06 Octombrie 2011, ora 20:43

   

Vanghelie il sustine pe Oprescu la Primaria Capitalei
Marian Vanghelie, primarul sectorului 5, a dezmintit joi acuzatiile facute de coordonatorul campaniei PSD pentru alegerile locale din Bucuresti, senatorul Miron Mitrea, potrivit caruia Vanghelie il ataca pe Sorin Oprescu prin intermediul televiziunii OTV, a lui Dan Diaconescu.

"Prima data cand am auzit, am crezut ca este o gluma, nici acum nu stiu daca este adevarat. Daca dansul stie ceva, trebuie sa spuna", a declarat primarul Sectorului 5, intr-o interventie la Realitatea Tv.

"Toti politicienii, intr-un fel sau altul, ne-am invartit in jurul tuturor patronilor de presa, poate unii dinte noi se ocupa si cu asemenea lucruri. Eu nu ma ocup si nici nu ma intereseaza. Ma intereseaza o parte din problemele cu care se confrunta populatia Sectorului 5, ma intereseaza cum castig alegerile. Fiecare se ocupa cu ce vrea sa se ocupe", a adaugat Vanghelie.

Pesedistul a subliniat ca, "de cand sunt in politica, am avut curajul sa le spun in fata ce gandesc, nu am avut nevoie sa transmit prin alte persoane", precizand ca nu il intereseaza nici Dan Diaconescu, nici partidul acestuia.

"Nu candidez la Primaria Capitalei, candidez la Sectorul 5 pentru ca USL l-a desemnat pe Sorin Oprescu. Il voi sustine si eu, pentru ca ma intereseaza ca PSD sa castige alegerile si sa guverneze, vreau ca USL sa aiba primarul general", a adaugat Marian Vanghelie.

In finalul interventiei, edilul a comentat chemarea sa la Directia Nationala Anticoruptie, reiterand ca "daca nu ajungi la DNA nu poti sa faci politica".

"Chemarea mea la DNA nu cred ca are legatura cu vreun joc, dar nu iese fum fara ... fum", a conchis Marian Vanghelie.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1788 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
19 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Mareane, n-ai ambitz de nu catindezi pe Goagal

Boborul ferentar e alaturea cu tine.
- da clic si vezi ca ai sustinere ca premar jeneral, lasa-l pa Oparescu ca ala nu stie ca tine premaria

 

I. NU mai merge așa!. "Mergeți inainte cu Calea Dreaptă !!!.

"Interviu cu Mihai Sora. "Ce vrem să fie tara asta peste 30 de ani?" 1 )
Mihai Sora: Interesul general a lipsit total din perspectiva celor care erau la putere, pusi numai pe căpătuială. A fost o impărteală generală, a tot ce se acumulase la varf sub comunism. Pe urmă, am avut si nenorocirea unei vederi inguste, fără perspectivă istorică, a celui care a fost Ion Iliescu. El nici pană astăzi nu intelege sensul proprietătii private. In intimitate, el spune: "Ce-i aia proprietate privată? E un moft". Asa răspunde Ion Iliescu. In Romania s-a făcut o proastă reformă agrară in 1990, cand au fost reimproprietăriti fostii detinători, cu mici portiuni de pămant. Multi dintre cei care au beneficiat atunci de aceste mici portiuni de teren, nu mai erau locuitori ai satelor, emigraseră la oras. Ce să facă un citadin cu un pogon in satul de bastină? Il lasă de izbeliste, de vreme ce nu-i de nici un ajutor la intretinerea proprie. Toti cei care au votat orbeste cu Iliescu, au o mentalitate de asistat.
Cum trebuia să se facă reforma agrară?
Trebuia să ai din capul locului dreptul de a vinde aceste terenuri. S-ar fi găsit cumpărători interesati să constituie mari suprafete /Mihai Sora, după a mea părere, avea dreptate, dar eu adaug o completare: pămantul trebuia vandut numai cetătenilor romani, care locuiau permanent in Romania, nu evreilor, ungurilor, grecilor, italienilor, danezilor cum s-a vandut si se vinde si astăzi, pentru că oricine cunoaste - chiar si cei inapoiati - că o tară fără teritoriu, isi pierde identitatea - si pentru că avem sute de mii de hectare vandute străinilor, Romania, nu peste mult timp, nu va mai fi Romania independentă, inalienabilă, ci o reuniune de enclave (asa cum a propus Băsescu, impărtirea Romaniei in voievodate). A mai existat o lege, antebelică, dar aceea prevedea că se pot vinde terenuri si străinilor, dar numai dacă acestia ar fi construit ceva pe aceste pămanturi, cum ar fi: clădiri, fabrici, uzine, asa cum se procedează in toate statele nationale. Cei care au cumpărat terenuri (ungurii, de exemplu), au cumpărat si cativa munti, pe care i-au despădurit, vanzand lemnul Ungariei. Dacă muntii ar fi rămas impăduriti, n-am mai fi avut inundatii catastrofale. /. De aceea, cu această reformă agrară ratată, avem o biată agricultură de subzistentă, in locul uneia angrenate in circuitul mondial."

.

Iliescu vorbeste mai tare ca toti ... el face cartile ... cand da coltul, adunatura USLA face explozie, cu toate ca Mitrea se da puterni, Vanghelie norocos, iar Nastase destept ... pe Ponta nici nu al punem la socoteala !

Sa traiasca Marean ca pe doktor il sustine,...

...daca pan'la primavara nu se va gandi mai bine!

 

Propteaua lu' Opreascu e Oprishean,

contele de Vrancia,
ala cu marii barbatzii de stat pe cerul gurii.

Prevad o mare problema morala la Bucuresti:
din nou nu avem cu cine vota.

III.Așa nu mai merge ! Mergeți inainte cu dreapta!

"Eu nu vreau să-mi injur propria mea categorie de varstă. A fost o greseală capitală in 1990. Ne-ar fi trebuit un alt tip de conducător decat Iliescu. Clasa politică, in frunte cu Ion Iliescu, a monopolizat puterea. O constiintă politică pierdută (asa cum a pierdut-o ansamblul populatiei din Romania) nu se poate reface la nivel statal – mai ales intr-un stat centralizat la extrem, cu intreaga putere acumulată la varful unei piramide... PSD si Ion Iliescu tocmai asta au dorit: acumularea, in continuare, a tuturor resurselor la varf si redistribuirea lor clientelară. /De la acest interviu si pană astăzi, nimic nu s-a schimbat in bine. A fost aceeasi Mărie, dar cu o altă pălărie. Toate partidele si presedintii tării, precum si prim-ministrii lor, care s-au perindat la conducere, nu s-au gandit la populatie, ci numai si numai la buzunarul lor si a clientelei lor politice. Si, datorită acestor salamandre, populatia obisnuită a devenit din săracă tot mai săracă. Iar Romania, nu peste mult timp, nu va mai fi Romania, mai ales după ce Traian Băsescu, la ordinul Ocultei, va transforma Romania dintr-un stat unitar si independent, in Voievodate independente, care, cu timpul, se vor alipi vecinilor nostri. Pămantul tării este deja vandut (la propriu, nu la figurat). Urmează ca proprietarii să vină să-l ocupe. Si atunci, intr-adevăr, vom fi un stat cucerit fără război.
1 ) "Observatorul Cultural", vineri, 15 aprilie 2005 "

Așa nu mai merge !. "Mergeți inainte cu Calea Dreaptă !!!."

"Iliescu nu s-a schimbat totusi la ultimul mandat?
El doar pare că s-a schimbat. Dar cand ii scapă din gură micile lui perle, iti dai seama că e acelasi Iliescu. In limbajul controlat el pare schimbat, dar in convingerile intime, este acelasi Iliescu: un om perfect pentru momentul 1970. Ăla era momentul cand trebuia să vină el la putere. N-am mai fi avut tirania ceausistă. Ar fi existat o libertate in care s-ar fi putut forma elitele tuturor profesiunilor.
După alegerile din 1996, ati vorbit, in unele articole, despre lipsa de coerentă si absenta proiectelor, la vechea opozitie, la CDR. Acum credeti că există un proiect?
Pe patru ani nu se poate face un proiect, care să-si merite numele. Pentru ansamblul clasei politice a unei tări, trebuie să existe, dacă este constientă, un macroproiect de perspectivă, iar microproiectele sunt nuantări de un tip sau altul, mai la dreapta sau mai la stanga. Corecturi. Partidele de dreapta permit acumularea, iar partidele de stanga redistribuirea.
Am avut asemenea lucruri in Romania, acumulare si redistribuire?
N-am avut. Pentru că n-a existat un proiect general, de bază. N-a existat o orientare generală, acceptată de toti guvernantii potentiali. Nici orientările partidelor n-au fost coerente doctrinar. Au fost partide care au făcut o politică de azi pe maine. N-am avut nici guvernări omogene, ci guverne de aliantă, care nu au avut eficacitate. E si rezultatul mentalitătii infantile a marii majorităti a electoratului roman.
Ce inseamnă mentalitate infantilă?
Mentalitatea infantilă este mentalitatea de asistat, cea a omului care nu are initiativă si asteaptă să i se dea, crede că are dreptul să primească. N-are nimeni dreptul să primească nimic, de nicăieri. Toti cei care au votat orbeste cu Iliescu au o mentalitate de asistat. Asistati sunt actualii someri si unii dintre pensionari. /Traian Băsescu si al lui Boc, au afirmat, si chiar au dat o Ordonantă de Urgentă, in care ofiterii si generalii de rezervă deveneau "asistati", adică - asa cum explica Mihai Sora - erau niste trantori, care nu aveau initiativă si asteptau pomană de la Stat, crezand că au dreptul să primească această pomană. Asta era aprecierea asupra cadrelor militare de rezervă ale Armatei Romane, dată de Comandantul ei Suprem, de către prim-ministrul tării si chiar ministrul Apărării Nationale - n.n./. "

Io iar cre' că....

....eVanghelie are dreptate parțial.
eVanghelie e un Steve Jobs al Ferentariului și ține-n frau mafia cirezii multicolore din Modrogan.
eVanghelie e mai bun ca Negoiță,Poteraș și Onțanu,trei mafioți portocalii,la un loc.Iar Oprescu va caștiga alegerile anfanfar.

Viva regele Mihai I!

 

ai gresit azi ! te-ai incurcat !

e asa - viva si Iliescu , viva si regele Mihai !
viva comunismul si viva democratia !
viva criminalitatea si viva libertatea !

iar noi credem...

ca etnobotanicele combinate cu cretinismul au efecte ciudate pe forum: iata-te pe tine, exemplu viu!!!

Vanghelie , tu esti in USL fizician , nu politician !

explica-le inexplicabilul ! esti unicul capabil sa o faca !

 

Eu am inteles ca Vanghelie il sustine pe Oprescu ..... ! .....

... Dar pe langa Vanghelie mai sunt vreo 2 mil. de bucuresteni ! Si din cate stiu Vanghelie are un singur Buletin ( CI ) .

 

Ca detinator de drept, Danut!

In mana tine mii!

Am inteles .... !!!

MII de fraieri care pana la urma ar putea sa-i scape printre degete !

Vanghelie va pierde Sectorul 5 cum a pierdut si PSD Bucuresti!

Acest individ iși bate joc de noi cetățenii Sectorului 5 de mai bine de 10 ani, dar nu mai este mult pana departe. Atenție sfarșitul se apropie!
Am insa o veste buna pentru noi cetățenii Sectoruui 5 se pare ca mai avem o speranța si anume: L-am intalnit zilele trecute pe domnul inginer Corin Romanescu, un om extraordinar care dorește cu adevărat sa fim mandrii ca locuim in Sectorul 5, pe mine m-a convins!

 

cine este acest domn ?

ce culoare politica are ? ce ideologie ? ce program ? este cumva independent ? Spuneti-ne, va rog, mai multe despre domnia sa. Cu multumiri,

Da,

Chiar ma speriasem, credeam ca nu!

 

Ma' Mareane...

Voi oti fi frati de cruce, ma'... Ocupa-te ma' si de Oprescu ma'...

 

Vai steua voastra de bucuresteni!

Daca asemenea exemplare,va reprezinta?Mai alegetii inca o data!Vad cu cine va identificati,deci cam ce valoare aveti!E ceva putred rau pe la voi pe acolo(in Danemarca,zicea Skasphire-dar sa nu fiu injurat,am adaptat-o la IQ-ul alegatorului si admiratorului,marca Vanghelie@company-USL)Sa va fie de bine1Acolo la voi(pacat ca este capitala la voi daca nu sunte-ti in stare de a propulsa si alege decit ce este mai penibil intre voi1Sau poate ma contraziceti la viitoarele alegeri?A?)Sa auzim de bine!Semant-un oltean -open minded(ceea ce va doresc generos si voua).

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor