Vanghelie il sustine pe Oprescu la Primaria Capitalei

Joi, 06 Octombrie 2011, ora 20:43
2690 citiri
Vanghelie il sustine pe Oprescu la Primaria Capitalei
Foto: Realitatea TV

Marian Vanghelie, primarul sectorului 5, a dezmintit joi acuzatiile facute de coordonatorul campaniei PSD pentru alegerile locale din Bucuresti, senatorul Miron Mitrea, potrivit caruia Vanghelie il ataca pe Sorin Oprescu prin intermediul televiziunii OTV, a lui Dan Diaconescu.

"Prima data cand am auzit, am crezut ca este o gluma, nici acum nu stiu daca este adevarat. Daca dansul stie ceva, trebuie sa spuna", a declarat primarul Sectorului 5, intr-o interventie la Realitatea Tv.

"Toti politicienii, intr-un fel sau altul, ne-am invartit in jurul tuturor patronilor de presa, poate unii dinte noi se ocupa si cu asemenea lucruri. Eu nu ma ocup si nici nu ma intereseaza. Ma intereseaza o parte din problemele cu care se confrunta populatia Sectorului 5, ma intereseaza cum castig alegerile. Fiecare se ocupa cu ce vrea sa se ocupe", a adaugat Vanghelie.

Pesedistul a subliniat ca, "de cand sunt in politica, am avut curajul sa le spun in fata ce gandesc, nu am avut nevoie sa transmit prin alte persoane", precizand ca nu il intereseaza nici Dan Diaconescu, nici partidul acestuia.

"Nu candidez la Primaria Capitalei, candidez la Sectorul 5 pentru ca USL l-a desemnat pe Sorin Oprescu. Il voi sustine si eu, pentru ca ma intereseaza ca PSD sa castige alegerile si sa guverneze, vreau ca USL sa aiba primarul general", a adaugat Marian Vanghelie.

In finalul interventiei, edilul a comentat chemarea sa la Directia Nationala Anticoruptie, reiterand ca "daca nu ajungi la DNA nu poti sa faci politica".

"Chemarea mea la DNA nu cred ca are legatura cu vreun joc, dar nu iese fum fara ... fum", a conchis Marian Vanghelie.

#Vanghelie primaria sector 5, #Vanghelie acuzatii Mitrea, #Vanghelie Oprescu primaria Bucuresti , #PSD