Vanghelie: In viziunea PSD, americanii-s de vina c-am pierdut alegerile. Imi faceam cruce continuu

Joi, 27 Noiembrie 2014, ora 22:43
14166 citiri
Vanghelie: In viziunea PSD, americanii-s de vina c-am pierdut alegerile. Imi faceam cruce continuu
Foto: B1 TV

Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, a descris joi seara atmosfera de la Comitetul Executiv National al PSD, aratand care au fost explicatiile liderilor pesedisti pentru pierderea alegerilor prezidentiale: n-au vrut americanii.

"Pierderea alegerilor, in viziunea lor, sunt de vina americanii. De fapt, noi am pierdut datorita fortelor straine care nu au vrut ca PSD sa castige. Am ramas socat, va spun sincer, imi faceam cruce continuu", a povestit Marian Vanghelie, la B1 TV.

Fostul lider PSD l-a atacat pe Liviu Dragnea, care a condus campania electorala a PSD, dar si pe sprijinitorii lui Victor Ponta.

Excluderi in PSD - Vanghelie tuna si fulgera: Asa executii, nici la comunisti. Mi-e greata! (Video)

"Domnul Dragnea e la a doua campanie pe care o pierde. Cum mai vor oamenii astia sa conduca PSD-ul cand au pierdut alegerile? Domnul Ghita si-a trimis un om, pe domnul Savu, sa fie goarna lui acolo, ca sa urle in continuu ca trebuie exclusi astia. O goarna care nu facea decat galagie. Dupa sase ore, am iesit din sala ca nu am mai putut. Domnul Ponta spunea ca ce bun conducator de campanie e domnul Dragnea. Daca erati acolo, nu va venea sa credeti", a continuat Marian Vanghelie.

"La un moment dat, ma bufnea si rasul. Au fost si cativa colegi care ziceau 'domnule presedinte, ce ne facem noi daca dumneavoastra nu mai existati?'", a ironizat Marian Vanghelie stilul discutiilor din CExN al PSD.

"Multi isi dau seama ca au gresit cu acest copil care pierde alegerile si pleaca in Dubai. Ei nu inteleg ca societatea s-a prins, ca au o problema cu electoratul. Asta e problema lor si minciunile pe care le-au spus pana acum", a mai acuzat Marian Vanghelie.

Marian Vanghelie a fost exclus joi din PSD, impreuna cu Mircea Geoana si Dan Sova.

#Vanghelie alegeri pierdute americani, #Vanghelie PSD esec americani, #Vanghelie pierdrea prezidentiale americani , #PSD