Vanghelie l-a inscaunat pe Robert Negoita sef la PSD Ilfov

Miercuri, 07 Iulie 2010, ora 15:29
2063 citiri
Vanghelie l-a inscaunat pe Robert Negoita sef la PSD Ilfov
Foto: Business Magazin

Robert Negoita, vicepresedinte PSD, a fost ales marti, in unanimitate, sef la filiala PSD Ilfov, evenimentul prilejuind un sir de declaratii politice si replici acide, in special din partea lui Marian Vanghelie, liderul PSD Bucuresti.

Alegerile au avut loc marti, la hotel Confort, proprietatea lui Negoita, el fiind si singurul candidat. "Robert, dar chiar n-ai scapat niciunul", a remarcat, in gluma, liderul PSD Victor Ponta cand a vazut ca Negoita a fost votat in unanimitate, scrie Adevarul.

Marian Vanghelie, cel care a detinut mai bine de un an de zile sefia PSD Ilfov dupa plecarea din partid a lui Gabriel Oprea, a tinut sa fie cel care il recomanda pe Negoita social-democratilor din Ilfov

"N-am avut o relatie foarte buna cu Robert. Dar eu l-am propus sa fie la conducere ", s-a laudat in fata celor prezenti Marian Vanghelie.

Seful PSD Bucuresti a starnit rumoare in momentul in care a reamintit ca la Congres l-a sustinut "cu onoare si demnitate" pe Mircea Geoana, dar a tinut sa sublinieze ca acum "Victor Ponta este bun pentru a fi candidatul la Presedintie. E tanar, e nervos si vrea sa castige. Asta sa fie mesajul partidului".

Vanghelie: Gabriel Oprea este un papagal, un hot si un nenorocit

Vanghelie a lansat o sarja de acuze la adresa fostului coleg de partid si lider al PSD Ilfov, Gabriel Oprea.

"Gabriel Oprea este un papagal, un hot si un nenorocit. Si-a batut joc de oamenii din Ilfov, si-a batut joc de toata lumea. N-a facut altceva in viata lui decit dosare penale", a tunat Vanghelie de la microfon, asudand abundent.Si si-a continuat tirada acuzandu-l pe Oprea ca face presiuni asupra unor primari din judet si se foloseste de actualul prefect pentru a obtine anumite avantaje pentru UNPR. "O fantoma care inca bantuie Ilfovul", a tunat Vanghelie.

Gabriel Oprea a condus PSD Ilfov din 2004 pana in ianuarie 2009, cand a demisionat din functie dar si din PSD, dupa ce conducerea partidului a decis sa-i retraga sprijinul politic.

Dupa plecarea lui Oprea, Vanghelie a fost numit de liderul de atunci al partidului, Mircea Geoana, sa coordoneze interimar filiala Ilfov. Cateva luni mai tarziu, Vanghelie a prelaut interimar si conducerea filialei Giurgiu, ajungand astfel sa conduca nu mai putin de trei filiale, situatie singulara in partid. Vanghelie a fost indepartat din fruntea filialelor Ilfov si Giurgiu, in martie anul acesta, la o luna de la preluarea partidului de catre Victor Ponta.

Atunci conducerea partidului a decis ca organizatiile cu conducere interimara sa fie coordonate de secretarul general al partidului, Liviu Dragnea, pana la alegerea statutata a noilor lideri.

La Giurgiu a fost ales recent presedinte Adrian Popescu, finul aceluiasi MarianVanghelie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Alegătorii cu domiciliul în străinătate, care şi-au stabilit reşedinţa în ţară, începând cu data de 11 aprilie 2024, nu vor putea vota la alegerile pentru autorităţile administraţiei...
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
#Robert Negoita PSD Ilfov, #sef PSD Ilfov, #Marian Vanghelie Oprea, #Vanghelie Ilfov Negoita , #PSD