Vanghelie, la DNA: Eu inteleg mai greu, stau linistit, imi fac un remember (Video)

Marti, 04 Octombrie 2011, ora 12:56
2275 citiri
Vanghelie, la DNA: Eu inteleg mai greu, stau linistit, imi fac un remember (Video)

Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, a iesit, marti, de la DNA, dupa mai bine de o ora de audieri. Social-democratul le-a declarat jurnalistilor prezenti ca nu stie in ce dosar a fost audiat, nu stie daca este sau nu cineva cercetat penal, si, in general, refuza sa spuna prea multe de teama sa nu faca iar greseli gramaticale.

"Au fost niste intrebari normale despre toata activitatea institutiei pe care o am, despre cum se repartizau fondurile in cadrul bugetului local si care erau procedurile", a spus liderul PSD Bucuresti, precizand ca nu stie daca in dosarul in care a fost audiat in calitate de martor exista si cercetati penal.

Intrebat de jurnalisti daca stie macar cine a facut reclamatii si pe ce subiect, Marian Vanghelie a replicat "ne reclamam cu totii, continuu, si unii si altii", dupa care a adaugat la scurt timp ca a "glumat" si nu e vorba de nicio reclamatie.

La insistentele jurnalistilor, primarul sectorului 5 a declarat ca nu a fost audiat in legatura cu economatele pe care le-a infiintat in urma cu cativa ani, spunand ca nu stie exact din ce an este dosarul, dar parca ar fi din 2010.

Liderul PSD Bucuresti a incercat si tactica des folosita de politicienii chemati la DNA de a sugera ca este un dosar politic.

"Ce vi se pare anormal? Pe noi romanii ne vizeaza dosarele penale, pe noi, pe toti, nu simtiti? (...)Nu m-ati vazut pana acum pe aici, era anormal daca nu apaream(...) E unul din dosarele care sunt in Romania, stiti cate sunt? Sunt rafturi. Totul e normal in Romania. Nu vedeti ca stati la coada aicea, in fiecare zi trebuie sa intre cate unul", a spus Marian Vanghelie.

Intrebat de jurnalisti cine este cercetat in acest dosar, liderul PSD Bucuresti a spus ca nu are de unde sa stie. "Am fost intrebat, am raspuns ce trebuia sa raspund", a punctat el, explicand ca se fereste sa faca prea multe declaratii de teama sa nu faca gafe.

"Eu inteleg mai greu, stau linistit, imi fac un remember, pot iarasi sa gresesc, sa dau almanahe si voi sa dati titluri", a mai spus el inainte sa se urce in masina.

Citeste si:
Rafila, despre relaxarea restricțiilor: „Nu putem să avem niciun fel de toleranţă la respectarea regulilor”
Rafila, despre relaxarea restricțiilor: „Nu putem să avem niciun fel de toleranţă la respectarea regulilor”
Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a declarat miercuri, 8 decembrie, în şedinţa de Guvern, că introducerea măsurilor de relaxare pentru perioada Sărbătorilor ar trebui să vină şi...
Ajutor de peste 130 milioane de euro oferit se stat marilor companii consumatoare de energie. „Vom trece iarna cu bine”
Ajutor de peste 130 milioane de euro oferit se stat marilor companii consumatoare de energie. „Vom trece iarna cu bine”
Peste 130 milioane de euro au fost alocate marilor consumatori de energie, a anunțat miercuri, 8 decembrie, Ministerul Energiei. Ministrul de resort, Virgil Popescu, dă asigurări că vom...