Vanghelie le-a promis profesorilor tichete de masa

Miercuri, 19 Martie 2008, ora 22:09
1611 citiri
Vanghelie le-a promis profesorilor tichete de masa

Liderul PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, le-a promis miercuri profesorilor prezenti la o petrecere de pe care a organizat-o, acordarea de tichete de masa, rezolvarea problemelor din sistem si premierea copiilor performanti, relateaza NewsIn.

Primarul sectorului cinci a organizat miercuri, impreuna cu trei sindicate din invatamant, FSLI, FEN si Spiru Haret, in Pavilionul Central al Romexpo, unde au loc Revelioanele, o petrecere dedicata profesorilor bucuresteni, motivul sarbatorii fiind triplu: Dragobetele, Martisorul si Ziua Femeii.

La petrecere au fost invitate peste 6000 de cadre didactice, pentru care s-a pregatit o masa imbelsugata, distractia fiind asigurata de formatii de muzica populara, usoara si latino.

In afara de acordarea prin legea Codului Fiscal a tichetelor de masa pentru profesori, proiect cu care "va iesi si dl. Geoana zilele urmatoare", Marian Vanghelie a mai mentionat sarbatorirea si premierea copiilor olimpici, precum si sprijin pentru obtinerea de credite internationale pentru invatamant.

Vanghelie a spus ca-si asuma responsabilitatea ca om politic ca aceste tichete vor fi acordate si a marturisit apoi ca este suparat ca nu a reusit sa faca mai mult referitor la creditele BEI.

Liderul bucurestean al PSD a mai spus ca isi doreste legi bune pentru invatamant si a criticat pactul pentru educatie pentru ca e de dreapta.

La manifestarea organizata pentru profesori au participat si lideri ai sindicatelor si chiar inspectorul scolar general pe Bucuresti. Sindicalistii i-au multumit lui Vanghelie pentru preocuparea fata de profesori, unul din acestia numindu-l "un manager al invatamantului".

Inspectorul scolar general pe municipiul Bucuresti, Stelian Fedorca, nu a intarziat prea mult pe scena, nu l-a laudat pe Vanghelie, anuntand doar sec faptul ca profesorii au liber de pe doi pana pe patru aprilie in timpul summitului NATO.

La petrecerea organizata de Primaria sectorului cinci au mai participat si deputatele de Bucuresti Aura Vasile, Rodica Nassar si Ecaterina Andronescu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

De ce NU este bine să bei apă în timpul mesei
De ce NU este bine să bei apă în timpul mesei
Obiceiul de a servi un pahar cu apă sau oricare alt lichid în timpul mesei este dăunător digestiei și siluetei! Nutriționiștii atrag atenția că, dacă bem apa în timp ce mâncăm, ne...
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
#Vanghelie, #profesori, #tichet, #masa , #PSD