Vanghelie: Luati-i banii lui Becali, dar votati-ne! (Video)

Joi, 16 Octombrie 2008, ora 16:06
2465 citiri
Vanghelie: Luati-i banii lui Becali, dar votati-ne! (Video)
Foto: Realitatea TV

Liderul PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, i-a sfatuit pe cetatenii sectorului 5 sa ia banii si cadourile oferite de Gigi Becali, dar sa voteze cu cine stiu ei ca ii ajuta.

"Eu nu o sa ma supar pe cetateni daca o sa ia banii lui Gigi. Cei din sectorul 5 sa ia banii si toate cadourile pe care le va da Gigi si sa voteze cu cine stiu ei ca ii ajuta", i-a indrumat Vanghelie pe alegatori in timpul unei aprige dispute verbale cu liderul PNG, Gigi Becali, la Realitatea TV.

In schimb, Gigi Becali a declarat ca nu se teme in niciun fel de contracandidatii sai si a ras cu pofta la auzul numelui contracandidatei sale din partea PSD, creatoarea de moda Oana Mizil.

"Eu as putea sa candidez in orice colt al tarii ca as castiga. Dar am ales sectorul 5 pentru ca acolo am avut un scor mai bun la alegerile locale", a declarat Becali, explicand ca partidul sau se va axa pe obtinerea unor rezultate foarte bune Bucuresti.

"Daca vom face un scor foarte bun in Bucuresti vom putea trece pragul de 5% cu restul de voturi din tara", s-a aratat convins liderul PNG.

"Nu sunt eu pe teritoriu cu Vanghelie. Nu ma pot bate in tara asta cu nimeni ca sunt mai puternic", a clamat Becali precizand ca este chiar prieten cu liderul social-democrat cu care ar fi avut ceva intelegeri si la alegerile locale.

"Eram in scandal cu dobitocul ala de Bodu, cu handicapatul de Bodu, si l-am sustinut pe Vanghelie, ca altfel nu castiga", a spus Becali dezvaluind ca a discutat atunci cu Marian Vanghelie si cu Viorel Hrebenciuc care au promis ca il vor sustine pe candidatul PNG la functia de viceprimar dar "nu s-au tinut de cuvant".

"E adevarat ca am discutat cu Becali", a recunoscut Vanghelie, in opinia caruia insa intelegerea a fost doar "pe persoana domnului Becheanu", care ar fi renuntat la candidatura, motiv pentru care intelegerea ar fi cazut.

"Eu nu m-am suparat atunci, nici pe Viorel", a mai zis Becali continuand sa sustina ca a ramas in relatii foarte bune cu Vanghelie. "Eu cu Marian sunt in relatii bune, dar vreau si eu avantajul partidului meu, pentru ca pentru mine conteaza rezultatele pe Bucuresti", a mai spus liderul PNG.

"Acum, Marian tata, o sa fie mai greu, pentru ca nu o sa te las sa faci smecherii. O sa pun bodyguarzi la toate sectiile de votare", a avertizat liderul PNG incepand sa rada copios in momentul in care a fost intrebat despre batalia electorala pe care o va da cu reprezentanta PSD, Oana Mizil. "Am ajuns eu sa ma lupt cu Oana Mizil, chiar asa? Ma lupt cu tot Guvernul la un loc. Cum sa ma bata pe mine Oana Mizil?", a ras Becali.

Liderul PSD a incercat sa ii tina piept lui Becali, convins fiind ca PSD va castiga in sectorul 5. "Ce se intampla. Vorbim de o tanara care este sustinuta de un partid puternic si care va castiga. Vom castiga acest colegiu", a spus Vanghelie, explicand ca sectorul 5 "nu este numai Ferentariul" si ca nu toti oamenii pot fi cumparati.

Alegeri prezidențiale în Macedonia de Nord. Actualul președinte ar putea să piardă puterea
Alegeri prezidențiale în Macedonia de Nord. Actualul președinte ar putea să piardă puterea
Aproximativ 1,8 milioane de cetăţeni din Macedonia de Nord sunt aşteptaţi miercuri la vot pentru a alege viitorul preşedinte al ţării, transmit AFP şi DPA. Secţiile de votare s-au...
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu partidul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu partidul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
#Gigi Becali, #Marian Vanghelie, #Oana Mizil, #alegeri, #sector 5, #intelegere, #Viorel Hrebenciuc , #PSD