Vanghelie: Netoiu este o virgula in treacat (Video)

Marti, 13 Ianuarie 2009, ora 13:30
4771 citiri
Vanghelie: Netoiu este o virgula in treacat (Video)

Marian Vanghelie, presedintele organizatiei PSD Bucuresti, l-a atacat dur pe liderul protestatarilor din Ilfov, Gigi Netoiu, spunand ca este o "virgula in treacat" si nu este un individ care sa reprezinte partidul, dar si jocurile PD-L-ului cu Oprea.

"Gigi Netoiu nu este omul care sa reprezinte aceste partid luand in considerare problemele pe care le are in instanta si dosarele lui. Sa se ocupe de asta, nu sa se ocupe de politica. Nu ne reprezinta domnul Netoiu pe noi. Domnul Netoiu este PSD-ist, tot asa cum sunt eu acum dalmatian", a declarat vizibil iritat primarul sectorului 5.

Presedintele PSD Bucuresti a declarat marti ca situatia de la Ministerul de Interne este "un joc de interese al PD-L" si i-a sugerat lui Gabriel Oprea sa plece la acest partid.

"E vorba de un joc de interese al PD-L, care incearca sa ne creeze tot felul de fente. Domnul Oprea, daca isi doreste foarte mult si tine atat de mult la Traian Basescu, ii uram "succesuri" in pozitia respectiva, dar la PD-L, nu la PSD", a declarat acesta.

Primarul de la Sectorul 5 a sustinut ca Emil Boc a semnat numirea lui Virgil Ardelean la DGIPI in intelegere cu Gabriel Oprea. "Daca domnul presedinte al PSD a lasat ceva la mapa si domnul Boc semneaza altceva, in intelegere cu domnul Oprea, e foarte clar. Nu e vorba de ce spun eu sau Gabriel Oprea, e vorba de logica", a mai sustinut Vanghelie.

Vanghelie a mai taxat dur si afacerile ilegale ale fostului actionar de la clubul de fotbal Dinamo, referindu-se in mod special la vinul pe care il vinde fara acte.

"Sa isi vada de problemele lui cu vinul pe care il vinde fara acte si de problemele de la Dinamo. Gigi Netoiu este o virgula in treacat", a mai precizat acesta.

In ceea ce priveste numele care va fi propus pentru ocuparea postului de la Ministerul de Interne, detinut acum de Gabriel Oprea, presedintele organizatiei PSD Bucuresti a mentionat ca va fi ales un candidat al partidului, nu al unei organizatii.

"Am venit mai tarziu la aceasta sedinta ca am mai avut probleme la birou si nu stiu cand s-a stabilit intalnirea dintre partenerii coalitiei de guvernare. Cred ca domnul Geoana cunoaste foarte bine. Cred insa ca se discuta in primul rand de bugetul pe urmatorii ani", a mai spus Vanghelie.

Peste 300 de membri ai organizatiei PSD Ilfov au protestat marti in fata sediului central PSD fata de decizia luata de BPN de retragere a sprijinului politic pentru Gabriel Oprea.

Gigi Netoiu, vicepresedintele PSD Ilfov, a precizat ca aceasta decizie trebuie luata de organizatia de care apartine membrul, nu de BPN.

#Marian Vanghelie, #Gigi Netoiu, #virgula treacat, #probleme lege , #PSD