Vanghelie: Nu plec din PSD. Situatia Oanei Mizil e mai complexa

Miercuri, 07 Martie 2012, ora 19:32
2253 citiri
Vanghelie: Nu plec din PSD. Situatia Oanei Mizil e mai complexa
Foto: Arhiva

Vicepresedintele PSD, Marian Vanghelie, a declarat miercuri ca nu pleaca din partid si nici nu se gandeste sa formeze o noua constructie politica.

Intrebat daca are de gand sa iasa din PSD in contextul pierderii conducerii filialei bucurestene si a demiterii Oanei Mizil de la sefia PSD Calarasi, Vanghelie a raspuns ca nu vrea sa faca acest lucru.

"O mai spun inca o data tuturor care considera ca ar vrea sa plec din PSD. Nu plec din PSD nici pentru cei care vor sa plec, nici pentru cei care nu vor sa plec. Nu plec din PSD. Sa stea linistiti. Iar cei care nu stau linistiti e problema lor", a declarat el.

Despre debarcarea Oanei Mizil

Pe de alta parte, acesta a spus ca la filiala din Calarasi, unde Oana Mizil a fost debarcata din fruntea organizatiei, este "o situatie mai complexa" si ca important este cine poate dialoga mai bine cu PNL in Calarasi.

"Nu stiu (care sunt motivele demiterii ei - n.red.), eu nu am participat la BPN-ul de luni, o sa port toate discutiile cu presedintele partidului. Este o situatie putin mai complexa si nu as vrea sa raspund, pentru ca nu as vrea sa se interpreteze.

Oana Mizil, inlocuita de la sefia PSD Calarasi

Eu cred ca trebuie sa vedem ce avem de facut in ansamblu in interiorul partidului si nu sa vorbim despre Oana Mizil. Noi trebuie sa vedem care este solutia optima pentru a castiga alegerile si pentru a putea discuta si cu PNL corect si coerent in judetul Calarasi, acesta e un lucru foarte important si cine poate intr-adevar sa faca aceste lucruri pentru partid, asta ar fi solutia ideala", a declarat el.

Intrebat cum apreciaza activitatea Oanei Mizil la sefia PSD Calarasi, Vanghelie a declarat ca exista "unele rautati" si "jocuri politice".

"De aici, cu activitate, neactivitate, interpretarile si jocurile politice sunt multiple. Cred ca partea reala si pragmatica a lucrurilor trebuie sa ne intereseze si nu modul de interpretare sau unele rautati pe care unii sau altii le pot avea. Perioadele astea sunt trecatoare, iar timpul rezolva toate probleme in viata. Nu stiu daca ajuta sau nu ne ajuta (schimbarea unor lideri inainte de alegeri - n.red.), v-am spus ca ceea ce nu se poate rezolva prin argumente in anumite momente, le rezolva timpul si viata pur si simplu", a explicat el.

Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
Liderul USR, după trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand: ”Sunt nişte dosare fake, hărţuieli politice”
Liderul USR, după trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand: ”Sunt nişte dosare fake, hărţuieli politice”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, a reacţionat după Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a fost trimisă în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 şi a afirmat că...
#Marian Vanghelie demisie PSD, #Marian Vanghelie Oana Mizil PSD Calarasi , #PSD