Vanghelie nu vrea ca Geoana sa fie exclus din PSD

Marti, 15 Noiembrie 2011, ora 19:14
1866 citiri
Vanghelie nu vrea ca Geoana sa fie exclus din PSD
Foto: intact

Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, a afirmat marti ca nu considera oportuna discutarea aparitiei unui nou partid, el personal fiind interesat de mentinerea lui Mircea Geoana in PSD. In plus, Vanghelie a sustinut ca la BPN de luni nu s-a votat excluderea lui Geoana, asa cum a aparut in presa.

"Pe mine ma intereseaza ca Mircea Geoana sa ramana in partid si PSD-ul sa castige alegerile. Eu nu cred ca astazi trebuie sa discutam despre formarea unui partid, eu cred ca trebuie sa vorbim de un PSD strans in jurul conducerii partidului si sa putem sa castigam alegerile. Nu se pot castiga alegerile prin divizare si prin a da lumea afara, decat daca putem sa-i strangem pe toti", a afirmat Vanghelie.

Intrebat de jurnalisti daca este adevarat ceea ce a spus Miron Mitrea, si anume ca el insusi a votat pentru excluderea lui Geoana din PSD, Marian Vanghelie a negat, sustinand ca luni, la sedinta BPN, nu s-a votat decat punerea acestui subiect pe ordinea de zi a viitorului Comitet Executiv, nicidecum excluderea lui Geoana.

Marian Vanghelie s-a aratat increzator in dialog si a refuzat sa comenteze eventualitatea ca Mircea Geoana sa infiinteze un alt partid. "Nu vreau sa ma gandesc la acest lucru. Stiu ca acest lucru tenteaza pe cei la presa, dar pe mine ma tenteaza in ideea sa stiu ca PSD castiga alegerile cu 60%, nu sa se divizeze si sa nu mai castige alegerile", a comentat el.

Primarul sectorului 5 a evitat sa spuna ce punct de vedere va sustine in CEx, motivand ca nu doreste sa-i supere pe colegi.

"Cred ca Mircea Geoana are foarte multi colegi in partid care il apreciaza pentru calitatile lui politice. Cred ca s-a gresit ca unii au spus ca-l sustin pe Mircea Geoana, altii ca-l sustin pe Victor Ponta. Eu as vrea un PSD care-l sustine si pe Victor Ponta, si pe Mircea Geoana, de-asta ati vazut ca nu m-am pronuntat in aceasta perioada, pentru ca am considerat ca nu am vrut sa intarat lucrurile mai mult", a spus Vanghelie, referindu-se, din nou, la nevoia de dialog.

Cîrstoiu îi răsucește cuțitul în rană Gabrielei Firea: „Poate și eu aș fi trăit mai visceral ceea ce a simțit domnia sa”
Cîrstoiu îi răsucește cuțitul în rană Gabrielei Firea: „Poate și eu aș fi trăit mai visceral ceea ce a simțit domnia sa”
Candidatul alianţei PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a declarat vineri, într-o întâlnire cu organizaţia PSD Sector 6, că vrea să îi mulţumească personal Gabrielei...
AUR trimite un fost Secretar General al Guvernului să candideze pentru șefia unuia dintre cele mai sărace județe din România
AUR trimite un fost Secretar General al Guvernului să candideze pentru șefia unuia dintre cele mai sărace județe din România
Sorin Chelmu, fost Secretar Generla al Guvernul României, va candida la funcția de președintel al Consiliului Județean Vaslui. Originar din județul Vaslui, Chelmu și-a prezentat...
#Vanghelie Geoana excludere, #excludere Geoana PSD, #Vanghelie , #PSD
Comentarii