Vanghelie: Ponta, du-te acasa! Ce-ai facut tu nu si-a permis nimeni

Joi, 23 Iulie 2015, ora 10:09
18483 citiri
Vanghelie: Ponta, du-te acasa! Ce-ai facut tu nu si-a permis nimeni
Foto: Realitatea TV

Marian Vanghelie, primarul suspendat al Sectorului 5 si fost lider al PSD Bucuresti inainte de a fi exclus din partid, a lansat, joi dimineata, acuzatii dure la adresa lui Victor Ponta, in contextul in care Liviu Dragnea a castigat presedintia interimara a PSD, in detrimentul Rovanei Plumb, sustinuta de premier.

"Este un castig pentru PSD schimbarea lui Ponta. Plecarea domnului Ponta si a domnului Ghita a scapat PSD ca domnul Oprea sa mai tina partidul in mana", a declarat Marian Vanghelie joi dimineata, la Curtea de Apel Bucuresti, unde s-a judecat una dintre contestatiile depuse in dosarul in care a fost arestat preventiv aproape 4 luni.

Marian Vanghelie a scapat de "beciul domnesc" - eliberat si cercetat in arest la domiciliu (Video)

Ponta pierde controlul PSD: Dragnea, noul sef interimar, a zdrobit-o pe Rovana Plumb

Vanghelie a subliniat ca se bucura ca Liviu Dragnea, Rovana Plumb si Valeriu Zgonea "au reusit sa faca echipa" pentru conducerea interimara a PSD, dar a adaugat ca nu vrea sa discute acum despre revenirea in partid.

Ghita se dezlantuie: Dragnea, sprijinit de Iliescu, "protejatul Moscovei". PSD s-a razbunat pe "euroatlanticul Ponta"

Zgonea explica de ce nu a votat pentru tabara Ponta-Plumb: Dragnea si-a dedicat ultimii zece ani pentru partid (Video)

Intrebat despre majoritatea care sustine Guvernul, din care face parte si UNPR-ul condus de Gabriel Oprea, Marian Vanghelie a sustinut ca UNPR este "un partid construit de Oprea cu Ponta".

"Veneau parlamentari sa se inscrie la PSD si ii trimitea la UNPR, ii trimitea la domnul Oprea si Oprea spunea 'Nu il sustin decat pe domnul Ponta' (...) Acest joc de familie e bine ca s-a oprit", a dezvaluit Marian Vanghelie, facand trimitere la faptul ca Gabriel Oprea i-a botezat baiatul lui Victor Ponta.

Fostul lider PSD Bucuresti s-a aratat foarte multumit de faptul ca Rovana Plumb, sustinuta de premier, a pierdut, miercuri seara, in fata lui Liviu Dragnea.

"A fost un vot zdrobitor impotriva lui. Victor Ponta, du-te acasa! Ce ai facut tu de-a lungul timpului nu si-a permis nimeni, si am avut lideri puternici", a adaugat acesta.

Victor Ponta si-a anuntat retragerea din toate functiile in urma cu doua saptamani, delegandu-si toate atributiile catre Rovana Plumb, presedintele Consiliului National. Nemultumit de decizie, Liviu Dragnea a decis sa ceara un vot in Comitetul Executiv al PSD, unde a castigat la un scor zdrobitor: 65-18.

De ce nu a mai votat Ponta pentru Rovana Plumb: M-am intalnit cu un prieten care a venit de la Baku

Rovana Plumb, mesaj pentru pesedisti, dupa ce a pierdut categoric in fata lui Dragnea

Dragnea, noul presedinte interimar al PSD: I-a trecut supararea pe Ponta?

#Vanghelie Ponta Oprea UNPR, #Vanghelie Dragnea presedinte interimar , #PSD