Vanghelie: Sunt complicat si va rog sa fiti toti complicati

Sambata, 09 Martie 2013, ora 20:14
3544 citiri
Vanghelie: Sunt complicat si va rog sa fiti toti complicati

Primarul sectorului 5 al Capitalei, Marian Vanghelie a declarat, sambata, ca este o persoana complicata, preocupata de multe ganduri, cerandu-le celorlalti membri PSD sa fie toti complicati.

"Sunt complicat si va rog sa fiti toti complicati, dar sa fim eficienti, ca, daca suntem complicati si nu suntem eficienti, degeaba suntem complicati. Si in aceste circumstante tot o sa spun niste ganduri ale mele, care ma preocupa si ma preocupa si ma preocupa si ma tot preocupa, pentru ca ma preocupa", a spus Marian Vanghelie, sambata, la Romexpo, cu ocazia alegerilor pentru functia de presedinte al PSD Sector 1, potrivit Realitatea Tv.

Primarul a tinut sa-si ceara scuze fata de fostul presedinte Ion Iliescu "pentru simplul motiv pentru ca acesta are dreptate intotdeauna", marturisind ca nu a fost totdeauna de acord cu acesta.

"Mi-am dat seama si am analizat acasa, vizavi de ce intampla in partid acum si am ajuns la concluzia ca institutia Ion Iliescu avea mare dreptate si sunt atent si sunt atent si sunt atent si cand nu-mi convine si nu vreau sa parcurg etapele pe care domnul presedinte spune ca trebuie sa le parcurg", a afirmat vicepresedintele PSD.

Nu in ultimul rand, acesta l-a amintit si pe fostul presedinte al partidului Adrian Nastase, despre care a spus ca este o alta institutie in PSD, facand foarte multe pentru partid.

"Daca avem demnitate trebuie sa ne preocupe pe toti ceea ce se intampla cu Adrian Nastase. Trebuie sa ne preocupam, de la cel mai mic membru de partid pana la presedintele de onoare Ion Iliescu, sa spunem in cor cu toti: functia lui Adrian Nastase trebuie sa ramana in partid", a afirmat Vanghelie, care adaugat ca ii vin ganduri mai complicate in cap, pentru ca asa este construit, "nu de altceva" si a spus la final ca mesajul sau a fost "subliminal".

Invataturile lui Marian Vanghelie catre tinerii PSD-isti: Minciuna nu tine la infinit

Catalin Ivan a fost ales sambata presedinte al organizatiei PSD Sector 1, el fiind si unicul candidat la sefia filialei. Dintre cei 540 de membri de partid convocati au fost prezenti 501.

La eveniment au fost prezenti presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, vicepresedintele PSD si presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, dar si presedintele PSD Bucuresti, Ecaterina Andronescu.

Citeste si:
Cum a ajuns președintele Klaus Iohannis de la discursul obsesiv anti-PSD la a arunca PNL în brațele social-democraților
Cum a ajuns președintele Klaus Iohannis de la discursul obsesiv anti-PSD la a arunca PNL în brațele social-democraților
După ce în ultimii doi ani președintele Klaus Iohannis a lansat atacuri din ce în ce mai acide la adresa PSD, iar anul trecut spunea despre partidul condus de Marcel Ciolacu că este...
Reglare de conturi la vârful PSD Iași. Președintele organizației îl acuză pe fostul secretar general că l-a agresat
Reglare de conturi la vârful PSD Iași. Președintele organizației îl acuză pe fostul secretar general că l-a agresat
Reglări de conturi la vârful PSD Iași. Preşedintele Maricel Popa îl acuză pe Vasile Cîtea că l-ar fi strâns de gât, obţinând schimbarea acestuia din funcţia de secretar general al...
Sursa: Ziare.com