Vrea PSD sa-l marginalizeze pe Vanghelie? - vezi replica primarului

Miercuri, 23 Iunie 2010, ora 14:21
2809 citiri
Vrea PSD sa-l marginalizeze pe Vanghelie? - vezi replica primarului

Conducerea PSD ar urma sa scoata din prima linie a partidului "vectorii de imagine negativa" pana in toamna, intre persoanele vizate numarandu-se si liderul organizatiei de Bucuresti, Marian Vanghelie.

Surse din conducerea partidului au declarat pentru NewsIn ca planul vizeaza o schimbare a persoanelor care vorbesc in numele PSD, dar nu se identifica cu noua conducere a social-democratilor.

Totodata, in ceea ce-l priveste pe liderul PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, una dintre variantele pe care le-ar avea in vedere actuala conducere ar fi desfiintarea PSD Bucuresti, astfel incat la nivelul Capitalei sa ramana doar organizatiile de sector, au mai precizat sursele citate.

Vanghelie: Cei care au facut astfel de declaratii au probleme personale

Vicepresedintele PSD, Marian Vanghelie, neaga zvonurile potrivit carora conducerea partidului ar urma sa il marginalizeze, declarand pentru Ziare.com ca cei care au facut astfel de declaratii au probleme personale.

"Mi se pare o chestie comica, cei care au facut astfel de declaratii au probleme personale. Si eu pot lansa multe zvonuri. De exemplu, pot spune ca Traian Basescu va fi arestat. Am auzit ca a furat alegerile si va fi arestat. Dar acest lucru nu se va intampla. Stiu ca Traian Basescu nu va fi arestat.

Sunt jocuri de copii. PSD este un partid mare cu foarte multi membri. Nu iti pot fi toti prieteni. E mai complicat", a mai afirmat pentru Ziare.com Marian Vanghelie.

Mai mult, vicepresedintele PSD a precizat ca are o relatie foarte buna cu noul lider al partidului, Victor Ponta.

"Eu am o relatie foarte buna cu Victor Ponta. Atata timp cat vorbim aceeasi limba si atat eu, cat si Victor Ponta dorim binele partidului, totul va fi bine. Toate aceste zvonuri sunt niste susanale", a mai declarat Vanghelie.

"Nu sunt intelectual, dar sunt inteligent"

Intrebat de ce aparitiile sale au fost tot mai rare in ultima perioada, Marian Vanghelie a declarat pentru Ziare.com ca si-a dat seama ca este mult mai importanta calitatea decat cantitatea.

"Nu m-a interesat sa mai apar la televiziuni in ultima perioada. Am fost ales vicepresedinte al PSD si vreau sa apar cu lucruri bune. Am ajuns la un grad de notorietate de 99, sunt printre primele cinci persoane in ceea ce priveste notoritatea. Nu mai am nevoie sa imi fac reclama. Mi-am dat seama ca este mult mai importanta calitatea decat cantitatea si vreau sa apar cu lucruri de calitate", a mai declarat Vanghelie.

Presedintele PSD Bucuresti a tinut sa precizeze ca decizia de a iesi cat mai putin in presa ii apartine si a afirmat ca nu i-a fost impus acest lucru.

"Nu mi-a impus nimeni acest lucru. E foarte greu sa mi se impuna ceva. Nu vreau sa ma laud, dar asa este. Dumnezeu mi-a dat inteligenta. Nu sunt intelectual, dar sunt inteligent", a mai declarat Marian Vanghelie.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Vanghelie PSD, #marginalizare Vanghelie, #exludere PSD , #PSD