Vanghelie a plantat pomi pe terenul lui Popoviciu

Sambata, 09 Mai 2009, ora 13:41
1448 citiri
Vanghelie a plantat pomi pe terenul lui Popoviciu

In timp ce la Brasov, Crin Antonescu se lansa in cursa pentru prezidentiale, iar Traian Basescu le-a facut o surpriza pedelistilor adunati la Sala Palatului pentru a-si lansa eurocandidatii, Marian Vanghelie a convocat o conferinta surpriza pe un teren viran din Baneasa.

Potrivit spuselor sale, este vorba despre un teren de peste 200 de metri patrati care a apartinut omului de afaceri Puiu Popoviciu, teren aflat in cartierul Baneasa si donat municipalitatii Bucuresti. Afacerile privind terenul in cauza se ridica la circa un miliard de euro si au fost acceptate de politicieni de la varful partidelor, dupa cum a spus Vangheie, sambata.

Fara ca scopul conferintei de presa sa fie foarte clar, liderul PSD Bucuresti a vorbit despre coruptia din Romania care ingrijoreaza Bruxelles-ul si despre un teren viran care ar fi "cea mai mai escrocherie financiara din Romania".

"Toti politienii dau cate o declaratie in sali, oamenii nu mai stiu daca este realitate sau nu. Trebuie sa scapam de grupurile de interese", a vociferat Vanghelie, inconjurat de oameni care tineau pancarde pe care scria "Aici sunt banii dumneavoastra. Semnat: Traian Basescu".

"Presedintele Romaniei are o foarte mare dreptate cand spune ca Codurile trebuie sa fie votate in Parlament. Vrem sa-i semnalizam presedintelui ca ne aflam pe un teren care este cea mai mai escrocherie financiara din Romania. Nu este in mod direct un atac la presedintele Romaniei. Am semnalizat trei ani de zzile ca nu este admisibil ca 220 de hectare sa fie luate din patrimoniul Romaniei", a spus Marian Vanghelie.

Anuntand ca va planta 200 de pomi fructiferi pe respectivul teren viran, liderul PSD Bucuresti a spus ca urmatoarea descindere este intr-o livada care "tot asa a fost luata pe semnatura, numai pentru ca se numea Basescu", lasand sa se inteleaga ca ar fi vorba despre livada lui Mircea Basescu din judetul Constanta. (M.M.)

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Marian Vanghelie, #teren Baneasa , #stiri Marian Vanghelie
Comentarii
R
rromulus si rremus
rank 1
vanghelie,iti sta mai bine cu o lopata in mana daca scoala a fost un cosmar pt tine