Vanghelie primeste informatii secrete de la ... Mos Craciun

Joi, 21 Ianuarie 2010, ora 08:49
7214 citiri
Vanghelie primeste informatii secrete de la ... Mos Craciun
Foto: Arhiva

Marian Vanghelie recunoaste ca dispune de informatii care nu sunt accesibile oricui, dar spune ca le primeste de la ... Mos Craciun, cu care se intalneste pe o banca din Cismigiu ori de cate ori are "o dilema".

"Intr-o seara imi era rau si m-am dus in Cismigiu, pe o banca, sa ma reculeg. M-am trezit ca a venit Mos Craciun langa mine pe banca si mi-a zis: 'Uite, am dosarele astea, nu ti le dau ca, daca ti le dau si-ti fac astia vreun control si te verifica, o sa ai probleme, dar iti soptesc la ureche. Uita-te pe ele, verifica-le'. Si cand am cate o dilema ma duc pe banca, in Cismigiu, si-apare Mos Craciun", a declarat Marian Vanghelie la OTV, citat de Gandul in editia de joi.

Vanghelie a dezvaluit ca printre cele mai proaspete informatii primite au fost unele legate de "baietii" din PSD care vor sa predea partidul presedintelui Traian Basescu, la Congresul din acest an.

"Asa mi-a zis Mos Craciun, n-a avut documente sa-mi arate, ca toti astia (din PSD - n.r.) care bat cu pumnul in piept si sunt dispusi sa se vanda lui Traian Basescu in ideea ca vor fi ajutati cu problemele pe care le au, baietii astia, daca gresesc si nu le iese jocul la Congres, primii care vor fi arestati ei vor fi", a declarat Vanghelie refuzand insa sa il nominalizeze direct pe Miron Mitrea.

Tot Mos Craciun i-ar fi furnizat liderului PSD Bucuresti si informatii compromitatoare despre Elena Udrea.

Vanghelie a mai spus ca cineva din mass-media i-ar fi furnizat o caseta compromitatoare despre un politician important, care ar fi fost filmat beat la o petrecere.

"A venit la mine cu o caseta cu un politician beat si incerca sa mi-o vanda. S-a incercat sa mai fie vanduta la vreo sapte-opt oameni. Nu am cumparat-o ca era o chestie banala, la o petrecere. Era o chestie mizerabila. Eu un om important. Nu e Traian Basescu. E barbat", a mai dezvaluit Vanghelie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Guvernul ar urma să țină o ședință într-un mare oraș din vestul României. Care este motivul deplasării
Guvernul ar urma să țină o ședință într-un mare oraș din vestul României. Care este motivul deplasării
Alfred Simonis, președintele interimar al Camerei Deputaților și candidatul PSD-PNL la Consiliul Județean Timiș a anunţat joi, 18 aprilie, că o şedinţă de Guvern ar putea avea loc...
Campanie intensă pentru candidatura lui Geoană la prezidențiale. S-a lansat un nou site de susținere
Campanie intensă pentru candidatura lui Geoană la prezidențiale. S-a lansat un nou site de susținere
O campanie de susținere pentru candidatura lui Mircea Geoană, actualul secretar general adjunct al NATO, a fost demarată în online. Inițiativa, care se recomandă drept o „platformă...
#Vanghelie dosare, #Vanghelie dosare Mos Craciun, #Vanghelie film politician beat , #stiri Marian Vanghelie