Antonescu: In familia Campeanu se traieste o drama

Joi, 20 Februarie 2014, ora 20:48
6283 citiri
Antonescu: In familia Campeanu se traieste o drama

Liderul PNL, Crin Antonescu, a vorbit, joi seara, despre intalnirea pe care a avut cu ministrul Mariana Campeanu pe tema dezvaluirilor legate de pensia pe care aceasta i-a dat-o sotului.

De asemenea, Crin Antonescu a spus ca in familia ministrului exista acum o adevarata drama si Iulian Campeanu, sotul Marianei Campeanu, este grav bolnav.

"Foarte deschis am avut o intalnire cu doamna Campeanu, la dorinta dumneaei. Si eu doream sa o vad. M-a intrebat ce sa faca. Este o situatie complicata, este un om aflat in dificultate. Sigur, este o discutie intreaga, realitatea este ca in familia domniei sale exista o drama, sotul ei este foarte bolnav, nu stiu daca este sau nu in invaliditate, dar este sub apasarea extraordinara a campaniei de presa", a declarat Crin Antonescu.

Cazul Campeanu: Antonescu are "toata compasiunea pentru sotul ei", dar i-a spus sa se gandeasca la demisie

In ceea ce priveste o eventuala demisie din fruntea ministerului, Mariana Campenu ar urma sa vorbeasca si cu Victor Ponta inainte de luarea unei decizii. Totodata, Crin Antonescu a spus ca el nu i-a cerut niciodata public demisia si ca a fost doar o discutie privata.

"Domnia sa a vehiculat ipoteza demisiei si i-am spus ca din punctul meu de vedere varianta cea mai buna este sa tina o conferinta de presa noua in care sa isi explice situatia si, in cele din urma, sa demisioneze.

Nu i-am cerut demisia public nicaeri, a fost o discutie privata, i-am sugerat si i-am spus parerea mea", a precizat Crin Antonescu, intrebat cand ar putea sa vina o demisie din partea acesteia, pe fondul scandalurilor in care a fost implicata.

Noi dezvaluiri in scandalul Mariana Campeanu si pensia sotului

Scandalul ASF: "Nu e doamna Campeanu singura care are un copil angajat bine la stat"

Intrebat de jurnalistii postului de televiziune citat si despre faptul ca fiul ministrului Muncii este unul dintre angajatii cu salarii uriase din cadrul Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF), Crin Antonescu a dat de inteles ca asta nu este un lucru chiar atat de grav.

"Nu e doamna Campeanu singura care are un copil angajat bine la stat", a declarat Crin Antonescu, intr-o interventie telefonica la B1 TV.

Fiul ministrului Muncii, Remus Catalin Campeanu, a incasat de la ASF peste 10.000 de euro in ultimele doua luni ale lui 2013, el fiind doar unul dintre angajatii cu salarii si prime uriase in cadrul institutiei de stat.

Citeste si:
Drulă despre schimbarea sistemului de impozitare: ”Dacă o singură taxă crește, guvernul securisto-socialist trebuie să-și dea demisia”
Drulă despre schimbarea sistemului de impozitare: ”Dacă o singură taxă crește, guvernul securisto-socialist trebuie să-și dea demisia”
Președintele interimar al USR, Cătălin Drulă, spune pe rețelele sociale că azi are loc o întâlnire despre schimbarea sistemului de impozitare. ”Coaliția sărăciei se întâlnește...
Cifre înspăimântătoare privind consumul de droguri în România. Peste un milion de consumatori ocazionali
Cifre înspăimântătoare privind consumul de droguri în România. Peste un milion de consumatori ocazionali
Ministrul Familiei, Gabriela Firea a prezentat, luni, într-o postare pe Facebook, cifrele privind consumul de droguri în rândul tinerilor, arătând că în România, cifrele oficiale sunt...