Ziare.com

Mariana Campeanu: Vom continua sa acordam ajutoare pentru incalzire

Vineri, 31 August 2012, ora 07:42

   

Mariana Campeanu: Vom continua sa acordam ajutoare pentru incalzire
Ministerul Muncii va continua sa acorde si anul acesta ajutoare pentru incalzire, energie termica, gaze naturale si lemne, a declarat, joi, ministrul Muncii, Mariana Campeanu.

"Incercam sa facem si aici unele ajustari, in sensul de a elimina birocratia si efortul pe care il fac cetatenii care depun acele cereri. Incercam sa grupam acele trepte de venituri care acum sunt de 12, incercam sa le limitam la cinci - maxim sase, sa acordam in continuare aceste ajutoare in functie de evaluarea veniturilor si anumitor bunuri mobile si imobile", a declarat Mariana Campeanu, la Realiatea TV.

Ministrul Muncii a precizat ca anul acesta limita subventiilor nu poate depasi 1.800 de lei.

"Din evaluarile pe care le-am facut si cu aceasta mica crestere si cu gruparea transelor, vreau sa le grupez si cota care se acorda de 100%, de 80% unui numar mai mare de persoane, oricum, daca ne vom referi si la sume, si acestea vor fi in crestere fata de anul trecut. Vom pregati pentru anul viitor si acel consumator vulnerabil care se refera la consumul de energie electrica, tinand cont ca de la anul energia electrica se va scumpi.

Acele subventii care se acordau, sau acel tarif social care se folosea pana acum nu va mai fi. Vom incerca si aici sa cuprindem un numar foarte mare de persoane, va tinde spre 1.300.000 de persoane. Ajutorul de incalzire va cuprinde un numar mai mare de persoane pentru ca fiecare trebuie sa beneficieze de un minimum de confort", a adaugat Mariana Campeanu.
Sursa: rNews

Articol citit de 2302 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Ha ha ,ha

Pacalitii pana pe 2 decembrie si dupa aia le dati multa mu.....Ce mizerabili au adus tara pe butuci si ei promit ajutoare???ma intreb de unde fa Campianu???Tot romanasii o sa plateasca ca voi imprumutati bani ca sa tineti tara in social???cine va da banutii inapoi???Ii va da copii,coopilor nostri

 

Mamaie,populatia vrea locuri de munca,nu pomana! Daca nu sunteti

Capabili sa le creati,eliberati locul!

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor