Ce sfaturi i-a dat Claudia Boghicevici noului ministru al Muncii

Marti, 08 Mai 2012, ora 12:14
2348 citiri
Ce sfaturi i-a dat Claudia Boghicevici noului ministru al Muncii
Foto: Digi 24

Mariana Campeanu, noul ministru al Muncii, a preluat, marti, portofoliul, de la Claudia Boghicevici, care a sfatuit-o sa continue masurile luate de ea, fara sa precizeze insa la ce anume se refera.

"Ar fi o mare pierdere si un mare pas inapoi ca masurile bune luate pana acum sa nu fie continuate. Va urez multa putere de munca si sanatate", a spus fostul ministru al Muncii, in timpul ceremoniei de predare-preluare a stafetei la Ministerul Muncii.

"Voi incerca sa preiau din mers si cat mai repede posibil toate activitatile ministerului, sa incerc sa duc la bun sfarsit tot ceea ce a fost bine facut si in acelasi timp sa corectez erorile care s-au facut in ultimii trei ani", a fost raspunsul Marianei Campeanu.

In plus, noul ministru al Muncii a promis ca primele masuri pe care le va lua vor fi legate de marirea salariilor bugetarilor si returnarea CASS-ului pensionarilor.

Campeanu: Cred ca vom reusi sa avem bani pentru salarii

"Consider ca cea mai urgenta masura este adoptarea legislatiei care sa permita marirea salariilor bugetarilor dar si returnarea CASS pensionarilor. O alta problema ar fi imbunatatirea activitatii POSDRU. Pana la definitivarea auditului in curs vom incerca sa salvam activitatea in acest domeniu.

In plus, am in vedere imbunatatirea activitatii controlului exercitat de Inspectia Muncii. Am sa incerc ca tot ceea ce fac in cadrul ministerului sa fie transparent, sa avem o buna gestionare a banului public si, in acelasi timp, sa imbunatatim relatia dintre salariatii ministerului si beneficiari", a adaugat Mariana Campeanu.

In final, Mariana Campeanu a promis, inca o data, ca lucrurile bune incepute pana acum vor fi preluate si duse mai departe.

"Tot ceea ce s-a facut bun va fi preluat si dus mai departe, astfel incat sa nu avem de suferit in rezolvarea problemelor vis a vis de acordurile noastre internationale", a conchis ministrul Muncii, la finalul ceremoniei de preluare a scaunului de ministru.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Mariana Campeanu ministrul Muncii, #Mariana Campeanu preluare stafeta , #ministrul Muncii
Comentarii
Poza Traiannn
Traiannn
rank 5
Patachina asta care a innebunit pensionarii( trimisi la Tribunale si