Miniremaniere la Guvern? Liberalii nu stiu nimic

Marti, 02 Octombrie 2012, ora 14:44
4065 citiri
Miniremaniere la Guvern? Liberalii nu stiu nimic
Foto: gov.ro

Interimatul lui Victor Ponta la Sanatate ar putea fi de scurta durata. Surse din USL au declarat pentru un post de stiri ca premierul ar intentiona sa faca o rocada, Ministerul Sanatatii urmand sa treaca la PNL, iar PSD sa preia Ministerul Muncii.

Zvonul ca Mariana Campeanu (PNL) ar urma sa fie inlocuita de la sefia Ministerului Muncii cu Alexandru Athanasiu (PSD) a fost lansat marti de Romania TV. In plus, numele lui Eugen Nicolaescu (PNL) a fost vehiculat pentru portofoliul Sanatatii.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat si el ca in USL exista discutii privind remanierea, dar nu a oferit detalii.

Liderul PNL a recunoscut ca a vazut ca in presa informatii despre o schimbare a Marianei Campeanu, dar a subliniat ca intre PSD si PNL "nu au aparut astfel de discutii".

"Vom avea o intalnire a USL diseara, poate acolo sa apara. (...)Nu am cunostinta de niciun fel de discutie pe acest subiect. Poate deseara sa apara ceva, deocamdata nu exista", a spus Antonescu, la Palatul Parlamentului.

De altfel, liderul PNL a explicat ca nu a auzit pana acum nemultumiri legate de "prestatia doamnei ministru in ansamblu". "Nu am auzit nici la noi, nici la PSD", a adaugat el.

In ceea ce priveste portofoliul de la Sanatate, ramas liber dupa demisia lui Vasile Cepoi si ocupat interimar de premierul Ponta, Crin Antonescu a comentat: "Formula cred ca este una acoperitoare pentru perioada scurta, pana la alegeri".

Si vicepresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat intr-o interventie la Romania TV ca nu s-a discutat in USL despre remanierea Marianei Campeanu. "Pana la acest moment nu se pune problema. Nu exista discutii", a afirmat deputatul PNL.

Contactat de Ziare.com, Alexandru Athanasiu a negat ca i s-ar fi propus portofoliul Muncii.

Athanasiu neaga ca va fi ministrul Muncii - vezi de ce ar refuza

De altfel, au existat dezmintiri pe toata linia. Premierul Victor Ponta a transmis un mesaj la postul concurent RealitateaTV in care a precizat ca "Sigur NU" se va face nicio remaniere. Mariana Campeanu a declarat: "Din cate stiu eu nu au existat discutii pe acesta tema, mai mult nu comentez", iar Eugen Nicolaescu ne-a precizat si el ca nu doreste sa preia Ministerul Sanatatii.

Vasile Cepoi a demisionat luni de la Ministerul Sanatatii, iar premierul Ponta a devenit ministru interimar, dupa ce Raed Arafat a refuzat sa preia functia de ministru.

Victor Ponta, ministru interimar la Sanatate - Surse

"Mi-am dat demisia pentru a-mi proteja familia si pentru a nu expune ministerul si Guvernul la o afectare a imaginii pentru niste acuzatii care nu au fost dovedite si pentru care am fost hartuit", a declarat Cepoi marti, la plecarea de la Ministerul Sanatatii.

El a spus inca o data ca Agentia Nationala de Integritate l-a acuzat pe nedrept si a adaugat ca nu se simte vinovat.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#Campeanu remaniere Ministerul Muncii, #Alexandru Athanasiu ministru, #Nicolaescu ministru Sanatate , #ministrul Muncii
Comentarii
Poza Grasutul
Grasutul
rank 5
Poza bum
bum
rank 5
batrana asta comunista vrea si ea ceva !