Ziare.com

Solutia pentru copiii exploatati prin munca: Campeanu vrea colaborare cu BOR

Duminica, 19 Ianuarie 2014, ora 12:33

   

Solutia pentru copiii exploatati prin munca: Campeanu vrea colaborare cu BOR
Ministrul Muncii, Mariana Campeanu, a luat atitudine, dupa ce a urmarit un reportaj in cadrul caruia mai multi copii erau trimisi de catre parinti la munca. Unii dintre acestia aveau 5-6 ani.

"Astfel de cazuri nu ar trebui sa fie tolerate. Atata timp cat societatea considera ca un copil trebuie sa-si ajute familia, pentru ca asa a fost traditia de-a lungul timpului, acest lucru trebuie sa-l schimbam. Nu se poate face numai prin legi, pentru ca noi avem o legislatie destul de buna", a declarat Mariana Campeanu, arata Digi 24.

Mariana Campeanu: Salariile si alocatiile pentru copii ar putea creste in 2014

Mai mult, ministrul Muncii a adaugat ca va lua mult mai in serios acordul de asistenta sociala dintre BOR si Guvernul Tariceanu.

Cardul de masa Up Dejun iti aduce discounturi de pana la 50% la categorii precum: abonamente de servicii medicale Regina Maria, curierat DPD, card de carburant OMV Petrom, produse de birotica si papetarie Lecom, solutii de digitalizare, tracking GPS flota auto de la iTrack si altele. Obtine oferta AICI!

"Ar trebui sa-i dau mai multa atentie. Cred ca trebuie sa discut mai mult cu Biserica, pentru ca Biserica poate sa faca foarte mult intr-o comunitate. Biserica poate sa faca foarte mult in schimbarea mentalitatilor si in a ajunge la o familie care are nevoie si chiar in a sesiza comunitatea sau autoritatea locala ca acolo trebuie facut ceva", a adaugat Mariana Campeanu.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 342 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.Platforma pentru solutionarea online a litigiilor