Mariana Campeanu a castigat un mandat de deputat

Luni, 06 Decembrie 2010, ora 07:47
5263 citiri
Mariana Campeanu a castigat un mandat de deputat

Mariana Campeanu, de la PNL, a castigat alegerile pentru un post de deputat organizate in Colegiul numarul 3 din Hateg, judetul Hunedoara, obtinand 8.738 de voturi din cele 25.069 valabil exprimate, conform numaratorii finale a Biroului Electoral Judetean.

Urmatorul clasat dupa Mariana Campeanu a fost democrat liberalul Daniel Raducanu care a strans 7.339 de voturi.

Mihai Voicu, purtator de cuvant al PNL, a scris pe blog despre alegerile din Hunedoara, si a subliniat ca diferenta dintre candidatul PNL si candidatul PD-L, care a iesit pe locul doi (Daniel Raducanu) a fost de "arpoximativ 1.300 de voturi".

"PSD s-a incapatanat sa depuna o candidatura, cu toate ca a iesit pe locul 3", mai spune Mihai Voicu.

Acesta adauga ca social-democratii "au incalcat intelegerea prin care partidele de Opozitie au agreat sa sustina la alegerile partiale candidatul partidului care a detinut initial mandatul".

"As mai mentiona apoi prezenta permanenta a domnului Falca in campanie, ca si distribuirea, deja clasica, de bani, lemne, ulei, bonuri de masa si alte asemenea, desigur de catre PD", adauga Mihai Voicu, pe blog.

Rezultatele finale arata ca Mariana Campeanu (PNL) a obtinut 8.738 de voturi adica 34.85%, Daniel Raducanu (PD-L) a obtinut 7.339 de voturi, adica 29,27%, iar Liliana Tolas de la PSD 5.218 de voturi, adica 20,81%. Candidatul independent Nicolae Timis a obtinut 2.683 de voturi (10,70%).

Remus Cernea, candidat din partea Miscarii Verzilor, a acuzat PD-L ca a adus oamenii cu autocare la vot.

"Am vizitat mai multe sectii de votare. Prezenta la vot difera de la localitate la localitate. La exit poll oamenii refuza sa raspunda, astfel ca relevanta acestuia va fi nula. Unele persoane in varsta sunt aduse cu masinile PD-L la vot si li se spune unde sa voteze", scria duminica Remus Cernea, pe Facebook.

Alegerile au fost organizate dupa ce Ioan Timis, cel care detinea functia de deputat, a incetat din viata.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#alegeri Hunedoara, #rezultate alegeri Hunedoare, #Mariana Campeanu PNL , #stiri Mariana Campeanu