Ziare.com

Inregistrare video cu Marilyn Monroe vanduta pentru 14.700 de dolari

Vineri, 26 Septembrie 2008, ora 16:02

   

Inregistrare video cu Marilyn Monroe vanduta pentru 14.700 de dolari
O inregistrare video, care o prezinta pe Marilyn Monroe pe platourile de filmare ale comediei "Unora le place jazz-ul", a fost pentru suma de 14.700 de dolari la o licitatie din Melbourne.

Pelicula era filmata de un amator si dateaza de 50 de ani, informeaza Reuters.

Inregistrarea video a fost filmata pe o pelicula de 8 mm si ii are ca protagonisti pe Marilyn Monroe si pe colegul sau Tony Curtis.

Pe inregistrare apare si regizorul Billy Wilder. Inregistrare a fost facuta de un ofiter al marinei americane care fusese invitat in platourile de filmare.

Filmul a fost pastrat in cutia lui originala Kodak, fiind mostenit de fiica ofiterului de marina care locieste la Melbourne. Femeia a decis sa scoata piesa de colectie la vanzare, considerand ca este importanta pentru istoria cinematografiei.

Cumparatorul a obtinut, pe langa inregistrare, o copie pe CD si una pe DVD precum si drepturile comerciale asupra peliculei.

Anul acesta, in iunie, o alta inregistrare video de 47 de minute cu Marilyn Monroe si Clark Gable aflandu-se pe platourile de filmare ale peliculei "Inadaptatii", a fost vanduta la o licitatie din Statele Unite cu 60.000 de dolari.

Citeste mai multe despre Marilyn Monroe inregistrare video licitatie
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 877 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor