John F. Kennedy, dependent de metamfetamina?

Duminica, 21 Aprilie 2013, ora 23:00
3868 citiri
John F. Kennedy, dependent de metamfetamina?
Foto: Daily Mail

Autorii Richard Lertzman si William Birnes sustin in noua lor carte, "Dr. Feelgood", ca unul dintre cei mai mari presedinti ai Statelor Unite, John F. Kennedy ar fi fost dependent de droguri.

Acest lucru s-ar fi intamplat datorita unui doctor, Max Jacobson, de origine germana, care i-ar fi prescris metamfetamina lui Kennedy, potrivit, Daily Mail.

Autorii cartii afirma ca "formula de vitamine" secreta data fostului presedinte, John F. Kennedy era de fapt metamfetamina, un drog psihostimulent.

Doctorul german ar fi prescris astfel de medicatii si altor personalitati, precum Jackie Kennedy, Marilyn Monroe si Mickey Mantle.

Doctorul Max Jacobsen, originar din Berlin, a creat un preparat medical ca o sursa de energie si analgezic. Formula lui Jacobson, numita "dr.Feelgood" de catre serviciile secrete, a fost metamfetamina, potrivit autorilor cartii.

Este destul de cunoscut faptul ca John Kennedy a avut mai multe boli pe parcursul mandatului sau de presedinte, inclusiv dureri de spate. Autorii sustin ca tratamentul prescris de Jacobson lui Kennedy ar fi avut un efect foarte puternic.

Se pare ca prima doza primita de Kennedy a fost inainte de prima dezbatere cu Richard Nixon. Daca afirmatiile din carte sunt adevarate, Jacobson ar fi servit cu aceste preparate nu numai clienti de la Hollywood (precum Cecil DeMille si Ingrid Bergman), dar si moguli ai orasului, ca Nelson Rockefeller.

La inceputul anilor '30, dr. Jacobson ar fi inceput sa experimenteze diferite tehnici medicale. El l-a consultat pe faimosul psihoterapeut Carl Jung, care a introdus drogurile psihotrope.

De asemenea, Jacobson ar fi furnizat preparatele sale medicamentoase si soldatilor nazisti. El a pretins ca si Adolf Hitler a devenit dependent de formula sa.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#John Kennedy dependent droguri, #John Kennedy consum metamfetamina, #droguri Marilyn Monroe , #Kennedy