Adevarul despre relatia dintre Marilyn Monroe si Frank Sinatra

Luni, 19 Octombrie 2015, ora 21:50
6303 citiri
Adevarul despre relatia dintre Marilyn Monroe si Frank Sinatra

O noua biografie a lui Frank Sinatra sustine ca artistul i-ar fi cerut mana actritei Marilyn Monroe, "pentru a o salva de ea insasi".

Cartea readuce in prim plan cateva detalii interesante despre relatia dintre cei doi, caracterizata ca fiind una "turbulenta" si de durata, relateaza Contact Music. Conform acesteia, Sinatra era pur si simplu obsedat de actrita.

Scris de James Kaplan, volumul numit "Sinatra the Chairman" pune pe tapet mai multe relatii ale cantaretului, printre care cele cu fostele sotii Ava Gardner si Mia Farrow, dar si cea cu Marilyn Monroe, decedata in 1962, la 36 de ani, in urma unei supradoze de barbiturice.

In anii premergatori mortii ei, cand atat ea, cat si Sinatra erau la apogeul notorietatii lor, cei doi intrau adesea in contact, iar Sinatra facuse o obsesie pentru ea, se arata in biografie.

Acest lucru nu a trecut neobservat de sotul lui Monroe din acea vreme, Joe DiMaggio, jucator de baseball. Cei doi chiar ar fi avut dispute, iar animozitatile dintre ei nu au luat sfarsit nici dupa moartea lui Monroe.

Desi cand actrita a murit era deja divortata de Joe DiMaggio, acesta i-a interzis lui Sinatra sa participe la funeraliile sale.

Teoria conspiratiei: Marilyn Monroe, ucisa la comanda lui Kennedy?

Conform biografiei, relatia romantica dintre Monroe si Sinatra a inceput in 1961. Relatia s-a sfarsit in acelasi an.

Dupa ce si-au spus "adio", Sinatra i-ar fi cerut mana, chiar in anul mortii actritei, cand a devenit limpede ca Monroe trecea printr-o perioada extrem de dificila.

Cererea ar fi avut loc in timpul unui weekend petrecut pe proprietatea sa din Nevada. Monroe, insa, a refuzat-o.

Citeste si:
Onestitatea: accelerație și frână la români
Onestitatea: accelerație și frână la români
O lege care să permită doar "Oameni noi în politică" este puternic motivantă pentru cei tineri sau cei care s-au ținut departe de politică, mai "revoluționari": dezastrul în care se zbat...
Momentul în care unul dintre delegați, surprins că și-a fotografiat buletinul de vot, șterge poza VIDEO
Momentul în care unul dintre delegați, surprins că și-a fotografiat buletinul de vot, șterge poza VIDEO
Unul dintre cei aproape 5.000 de delegați la Congresul PNL de la Romexpo a fost surprins de ceilalți colegi că și-a fotografiat buletinul de vot cu telefonul mobil. Când a fost pus să...
Sursa: Ziare.com