Ziare.com

Fotografii rare cu Marilyn Monroe (Galerie Foto)

de Anca Serghescu
Miercuri, 18 August 2010, ora 13:42

   

Fotografii rare cu Marilyn Monroe (Galerie Foto)
Mereu enigmatica Marilyn Monroe se arata celor care o admira in noi si noi fatete, cateva fotografii extrem de rare care o infatiseaza in ipostaze relaxate iesind la iveala recent.

Realizate chiar inainte de ultimul sau film, The Misfits, instantaneele infatiseaza o Marilyn cu garda jos, repetandu-si rolul imbracata doar intr-un prosop sau bandu-si cafeaua cu unul dintre colegii de platou, Montgomery Clift, cu care pare chiar ca flirteaza, conform Daily Mail.

Seria de 8 fotografii realizate in 1961 de foto-jurnalistul Eve Arnold a fost expusa deja, de sambata, in SUA. Au fost realizate doar 495 de copii ale instantaneelor, acestea urmand sa fie vandute cu preturi ce pornire de la 350 de lire sterline.

Viata si mai ales moartea actritei sex-simbol continua sa fascineze, la 50 de ani de cand aceasta s-a sinucis, un nou film pe acesta tema urmand sa fie realizat. Se preconizeaza ca rolul central va fi jucat chiar de Angelina Jolie, desi aceasta a negat acesta informatie.

Filmul va trece in revista ultimii doi ani de viata ai actritei, vazuti prin ochii cainelui sau, Maf, un cadou oferit de Frank Sinatra in 1960, cu doi ani inainte de a muri.


Sursa: Ziare.com

Articol citit de 6769 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor