Cine este "blonda lui Coldea", cea care l-a introdus pe fostul șef SRI în lumea miliardarilor arabi

Joi, 20 Iunie 2024, ora 07:33
32536 citiri
Cine este "blonda lui Coldea", cea care l-a introdus pe fostul șef SRI în lumea miliardarilor arabi
Marina Pandarof, cunoscută drept "blonda lui Coldea" FOTO captura Antena 3

Marina Pandarof, cunoscută drept "blonda lui Coldea", este o româncă din Slatina care a facilitat întâlnirile fostului șef SRI, Florian Coldea, cu persoane influente din Arabia Saudită și Emiratele Arabe Unite. Ea a fost introdusă în cercurile puternice din Orientul Mijlociu datorită relației sale cu Majed Al Sorour, fost CEO al Golf Saudi și un influent miliardar cu o avere estimată la 2,8 miliarde de dolari, arată Antena 3 CNN.

Majed Al Sorour, care a fost și parte din conducerea echipei de fotbal Newcastle, este recunoscut pentru capacitatea sa de a atrage miliardari, investitori și politicieni în Arabia Saudită prin turneele de golf pe care le organiza. În 2019, Marina Pandarof a intrat în această lume selectă, lucrând pentru colosul Golf Saudi și ocupând un rol de coordonator de evenimente cu biroul la Riad.

Marina Pandarof a fost arestată de polițiștii antidrog, fiind acuzată de trafic de droguri. În apartamentul său din București, închiriat de la un cunoscut om de afaceri, au fost găsite 2 grame de cocaină. Ea a fost reținută chiar înainte de a pleca în Arabia Saudită și pusă sub control judiciar.

În acest caz, au fost audiați și alți oameni importanți, inclusiv un fost primar și un șef al unei societăți de stat din Olt, toți suspectați de consum de droguri. Marina Pandarof a fost acuzată și, conform surselor judiciare, ea a reușit să pătrundă în cercurile înalte din București tocmai datorită legăturii sale cu Majed Al Sorour. Această asociere i-a determinat pe mulți politicieni și oameni de afaceri români să încerce să o folosească pentru a-și facilita accesul în lumea puternicilor din Orientul Mijlociu.

Astfel, a ajuns Marina Pandarof să îl cunoască pe Florian Coldea, iar această legătură a dus la celebra fotografie cu Coldea și fostul consilier al premierului albanez Edi Rama.

Conform surselor Antena 3 CNN, dosarul în care Marina Pandarof a fost audiată și acuzată se află la DIICOT din octombrie 2022, dar procurorii nu au oferit detalii despre caz. Marina Pandarof a fost sub control judiciar până la sfârșitul anului 2022, iar DIICOT nu a răspuns solicitărilor de informații până în prezent.

Joe Biden trebuie să se retragă de urgență, susține Traian Băsescu: „Vreau să știu că liderul lumii libere este unul sănătos"
Joe Biden trebuie să se retragă de urgență, susține Traian Băsescu: „Vreau să știu că liderul lumii libere este unul sănătos"
Traian Băsescu vrea ca Joe Biden să se retragă din cursa pentru Casa Albă. Fostul colaborator al Securității crede că președintele SUA a comis prea multe gafe impardonabile, care l-au...
Un bărbat din Florida a fost arestat după ce a publicat online mesaje amenințătoare la adresa președintelui Biden
Un bărbat din Florida a fost arestat după ce a publicat online mesaje amenințătoare la adresa președintelui Biden
Un bărbat din Quincy, Florida, în vârstă de 39 de ani, a fost arestat pentru amenințări la adresa președintelui Joe Biden și a altor oficiali federali, conform unui comunicat emis de...
#Marina Pandarof, #blonda lui Coldea, #miliardari arabi , #proces
  1. Apartament de două camere, scos la vânzare pentru doar 7.000 de euro. Cum arată și în ce oraș este FOTO
  2. Cea mai nouă metodă prin care hoții intră în locuințe. Nici cele mai sofisticate încuietori nu le mai stau în cale
  3. Cel puțin 16 morți după ce un incendiu a izbucnit într-un mare centru comercial. Unde s-a întâmplat tragedia VIDEO
  4. Germania intenționează să reducă la jumătate ajutorul militar acordat Ucrainei
  5. Capacitatea de a intimida Occidentul, cea mai eficientă armă a lui Putin. Analiza Atlantic Council
  6. Eurodeputații români, dezbinați în Parlamentul European. Victor Negrescu: ”Din nefericire, sunt voturi irosite”
  7. Al doilea mandat al Ursulei von der Leyen, în mâinile Giorgiei Meloni. Alegerea grea cu care se confruntă premierul Italiei
  8. Cum sunt fraudate concursurile de angajare la stat. Un fost ministru rupe tăcerea. Românii, furați de „stăpânii" instituțiilor publice
  9. Descoperire neobișnuită făcută în craterul creat de un asteroid: Orașul plin cu 72.000 de tone de diamante VIDEO
  10. Descoperire neașteptată despre un lucru făcut zilnic: Nu faci cancer, boli de inimă și ai mintea limpede