Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Procurorii au incercat sa-l audieze pe Mario Iorgulescu fara succes: Cum au aflat ca a fost scos din tara

Luni, 23 Septembrie 2019, ora 14:43
18269 citiri
Procurorii au incercat sa-l audieze pe Mario Iorgulescu fara succes: Cum au aflat ca a fost scos din tara
Foto: captura Antena Stars

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti au incercat saptamana trecuta sa-l audieze pe Mario Iorgulescu, insa medicii nu le-au permis acest lucru.

Purtatorul de cuvant al institutiei, Codrut Popoiu, a declarat pentru Ziare.com ca procurorii s-au prezentat, joi, la Spitalul Elias, pentru a-l audia pe Mario Iorgulescu, insa starea sa de sanatate nu a permis.

Mai mult, Popoiu a afirmat ca procurorii au fost informati doar "pe cale verbala" ca Mario Iorgulescu a parasit Romania.

"Noi am fost informati verbal de catre spital, iar acum am solicitat si un punct de vedere in scris pentru a afla care au fost pasii mutarii sale. Saptamana trecuta s-a incercat audirea lui, dar din pacate nu am reusit sa facem acest lucru, deoarece starea sa medicala nu permitea. Nu a fost pus sub control judiciar, deoarece starea sa medicala nu a permis audierea", a spus Popoiu pentru Ziare.com.

Intrebat ce urmeaza si ce se va intampla daca Mario Iorgulescu nu se mai intoarce in tara, Popoiu nu a vrut sa ne ofere aceste informatii: "Sunt legitime intrebarile, dar vom reveni cu un punct de vedere in cursul acestei zile".

Pe de alta parte, si reprezentantii Spitalului Elias au confirmat ca procurorii au incercat sa-l audieze pe Mario Iorgulescu.

"Starea lui grava nu permitea audierea lui in conditii optime", a declarat pentru Ziare.com purtatorul de cuvant al Spitalului Elias, Silvius Negoita.

Amintim ca Mario Iorgulescu a fost mutat astazi intr-o tara necunoscuta, desi medicii spitalului Elias s-au opus.

Mario Iorgulescu a fost internat la Unitatea Primiri Urgente a Spitalului Elias in urma cu doua saptamani, dupa ce a produs un grav accident rutier.

Fiul presedintelui LPF se deplasa pe Soseaua Chitilei la volanul unui Aston Martin, avea viteza mare si a pierdut controlul autovehiculului si a ucis un barbat de 24 de ani care circula regulamentar.

Mario Iorgulescu avea o concentratie 1,96 g/l alcool pur in sange la prima analiza si de 1,76 g/l alcool la cea de-a doua prelevare. Totodata, medicii de la Instititutul National de Medicina Legala au stabilit ca acesta consumase cocaina in prealabil.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Mario Iorgulescu mutat Romania, #accident Mario Iorgulescu , #ancheta